Anders reizen met kinderen

Steeds vaker willen ouders hun welverdiende vakantie met de kinderen echter ook buiten de grote campings, appartementen complexen en de all-inclusive resorts doorbrengen. De ervaren reismama’s van Puur Kroatië weten de leukste plekjes en activiteiten in Kroatië te vinden en hebben daarom ook aan de meereizende kids gedacht. Puur Kroatiëbiedt je diverse mogelijkheden om op een bijzondere manier vakantie te vieren, waar zowel jij als je kinderen van kunnen genieten.

Dat genieten zit dan niet in de aanwezigheid van een uitgebreid kinderanimatie programma waar je kinderen de hele dag bezig worden gehouden, maar bijvoorbeeld in het feit dat je bijvoorbeeld beren of dolfijnen tegenkomt, spannende kanotochten maakt . Of dat je kennismaakt met oude culturen en hun gewoontes. Maar je kunt natuurlijk ook ‘gewoon’ genieten van een strandvakantie, waarbij je rustige dagen op het strand afwisselt met (water)sporten, fietstochtjes, wandelingen en boot- of snorkeltripjes.

Puur Kroatiëbrengt je met je gezin naar de mooiste plekjes in Kroatië. Sommige reizen zijn afgestemd op je gezin en de leeftijd van jouw kinderen. Veel reizen kun je al maken met een baby. Je reist in een rustig reistempo, overnacht in bijzondere (kleinschalige) accommodaties.

Sinds onze samenwerking met 30+ Kids zien wij een enorme toename in het aantal boekingen van ouders met kinderen in de leeftijd van 1 tot 20, leuk om te zien dat ook meer en meer gezinnen graag Kroatië al rondtrekkend willen ontdekken.