afrika

Ik en vriendin zouden heel graag na de zomer naar afrika gaan werken. Kan iemand ons een beetje informatie geven of misschien wel werk?
groetjes

hey,

kijk even op www.wwisa.co.za.
dit is een organisatie in zuid africa zelf en zij zijn actief in verschillende sloppenwijken rond De Plettenbergbaai (plett). ben er zelf 2 weken geweest en ga nu nog eens 3 weken terug. je kan er zeker langer blijven en het is eigenlijk niet zo duur.

Tom scheepers
thomscheepers@hotmail.com

succes

Hoi, Je zou even een bezoekje kunnen brengen aan www.horizonholland.orgEen website van een hulp- en uitzendorganisatie met projecten in o.a. Sri Lanka, Molukken en Ghana. In Ghana werken we onder andere samen met twee straatkinderenprojecten, (missie-) ziekenhuizen, voedingscentra, een school voor geestelijk gehandicapte kinderen, etc. Daar gaan geregeld vrijwilligers heen namens Horizon Holland. We zenden ook stagiaires uit maar met als nadrukkelijke en noodzakelijke voorwaarde dat het om een periode van minstens 6 maanden gaat. Goede en persoonlijke voorbereiding door voormalige, teruggekeerde vrijwilligers maakt deel uit van de uitzendprocedure. Omdat Horizon Holland van oorsprong een (en nog steeds) een ontwikkelingsorganisatie is en geen enkele commerciele activiteiten ontplooit, is er geen sprake van inschrijfgeld oid. Kosten die je maakt voor jezelf (levensonderhoud ter plaatse) zijn uiteraard wel voor je zelf. Ik ben benieuwd wat je er van vindt. Als je inderdaad interessen hebt kun je een brief schrijven en sturen naar het secretariaat in Den Haag.
Veel succes met je voorbereiding. Detlev

Hoi,

Kijk eens op www.ontmoetafrika.nl voor wonen en evt werken in Ghana

Groetjes, Lianne

hoi, met wat gerichtere vragen kan ik jullie misschien wel helpen.

Ik ben Marianne van Wichen, 4e jaarsstudente HBO-pedagogiek (22), wil over een paar maanden (mei/juni) vertrekken naar Ghana, West-Afrika.
Ik ga 4 maanden stage lopen in de stad Tamale, in het noorden van Ghana.
Hiervoor ben ik op zoek naar iemand die samen met mij wil reizen.
Bel (06-19578734) of mail (mariannevanwichen3@hotmail.com) als je interesse of tips hebt.