Accommodatie in Maleisië

Plaats hier je favoriete (budget)hotel in Maleisië zodat reizigers tips over accommodatie makkelijk kunnen vinden in een topic.

Reacties die niet relevant zijn worden of verplaatst naar het algemene gedeelte van het Maleisië forum of ze worden verwijderd.

Het is toegestaan om er enkele foto´s erbij te plaatsen en/of een link naar de hotel website zelf.

Frank.

Ik zal zelf beginnen met budget hotel Camellia in Cameron Highlands. Dit hotelletje ligt in Tanah Rata aan het begin van het dorp aan de rechterkant. De ingang zit naast de gelijknamige supermarkt. De kamers zijn netjes, er is warm water en voor de liefhebbers gratis internet op de kamer( Wifi).
Er zijn kamers met een tweepersoons bed en kamers met twee enkele bedden.

Prijzen afhankelijk van het seizoen voor de dubbels tussen 80 en 100 Ringgit. De plannen zijn voor dit jaar een aantal single rooms die ongeveer 35 Ringgit moeten kosten met gedeelde badkamer. De planning is dat deze kamers rond april 2011 klaar zullen zijn.

adres: 57 C, Persiaran Camellia 3,
3900 Tanah Rata, cameron Highlands.

Frank.

Natuurlijk in de Cameron Highlands is er het bekende guesthouse van Fathers.

Hier is de link:

http://fathers.cameronhighlands.com/

Vele reizigers zijn hier al geweest en je hoort goede verhalen over deze accomodatie.
Bijgesloten een aantal foto’s van de website.

In Kuala Lumpur guesthouse Birdnest gezeten. Tweepersoons kamer voor 35 ringit. Gedeelde badkamer maar deze wordt echt keurig schoongehouden. Willy de eigenaar kan je met alles helpen. Echt hele leuke dagen gehad.

In Cameron Highlands verbleven wij in Cameronian Inn, 40 ringit voor een tweepersoons kamer. Ook weer met super schone gedeelde badkamer. Rustig gelegen in een zijstraat van het centrum.

Op Perhentian Kecil, zaten wij in d’ lagoon. Afgelegen, niks te doen. Wel goed resraurant. Heerlijke hutjes op strand, wel koud water om te douchen. Heerlijk rustig een paar dagen doorgebracht.

Nu op TiomanSalang beach in Khalids, voor iets meer luxe gekozen. Airco en warm water. Maar ook andere mogelijkheden. Voor de deluxe bungalow 120 ringit. Klein dorp, huisjes rond een tuin. Alles is hier vlakbij het mooie strand en heldere blauwe zee. Paradijsje!

1 like

Even een mededeling, sinds January 2012 is Fathers guesthouse officieel gesloten.

Groetjes,

Leonie
www.cameronhighlandshistory.com

EN wie weet een normaal geprijsd (rond de 30 euro per nacht) hotel op Langkawi?
Liefst aan Pentai Cenang…

Een uur rijden vanaf KLIA treF je iets oostelijk van Seremban het kleine landgoed The Dusun aan. Ver weg van alles, je moet echt even los van alles komen? Prima! In alle opzichten: dicht bij de natuur. Slechts enkele huisjes, verschillende prijzen per huisje en per seizoen. Ook weekenddagen zijn weer wat duurder als weekdagen. Begint op heel schappelijk niveau. Ik heb 1.400 MYR betaald voor 4 overnachtingen. Te boeken via Responsible Traveller.

Kuala Lumpur: Sunway Putra hotel (chowkit)
Cameron Highlands: Casa de la Rosa (topper!)
Langkawi: Malibest Resort
Perhentians: Cozy Chalet (topper)

Wij hebben in September 2012 overnacht in Fathers Guesthouse en is dus (weer) geopend! Goed Guesthouse met een gezellige sfeer en einde van de dag vaak vol.

Wij hebben op Langkawi geslapen in “the Village” Het ligt een beetje achteraf, maar is een prima verblijf! Leuk hutje voor een goede prijs. Vriendelijk personeel (ook altijd fijn) Het ligt op +/- 5 minuten lopen van het strand dus prima te doen

Accommodatie Singapore gezocht voor gezin met 2 kids niet al te duur maar wel schoon en netjes