2e week van september

5 - 13 september ben ik een weekje vrij en wil graag een actief tripje doen. Mijn vrienden zijn in deze periode allemaal aan het werk dus ik hoop via deze weg een leuke reisgenoot (m/v) te vinden.

Het lijkt me leuk om te leren golfsurfen op de Canarische eilanden, de Azoren, in Marokko, of …(?). S’ochtends of s’middags op de plank om daarna bijv. het strand op te zoeken, een terrasje te pakken of een cultureel of ‘sight-see’ uitstapje te maken.

Alternatief zou een uitgebreide stedentrip en dan denk ik aan bijvoorbeeld Istanbul, Praag, Rome of Marrakech ook een leuke optie zijn!

Het hoofddoel van mijn vakantie is om even het hoofd leeg te maken en de werksleur te vergeten, dus eigenlijk sta ik open voor elk soort vakantie… het moet alleen wel binnen de bovengenoemde periode vallen. Ben zelf 34 en op vakantie toch wel een doener… een dagje strand vind ik heerlijk maar drie weken bakken aan de Costa Brava is niet voor mij weg gelegd. Mocht je interesse hebben dan hoor ik het graag :slight_smile:

Gr. Ferry

Hoi Ferry,

Aantal zaken spreken me wel aan. Vooral het doel, te weten hoofd leeg maken van het werk, en de periode. Ik heb de 2e en derde week september vakantie. Ben wel wat minder actief. Zo ben ik vorig jaar en het jaar ervoor in Turkije geweest. Gewoon zon zee stand een weekje. Weet niet of je daar kunt kite surfen (maar das niks voor mij).

Zie ook staan Istanbul…dat is voor mij al jaren een wens. Leek me alleen niet zo geweldig om daar alleen heen te gaan. Alhoewel ik denk dat het er nu wel druk en heet is. Maar de periode overlapt elkaar in ieder geval wel.

Nou ja wie weet…

Gr. Serge

Hey Serge, bedankt voor je reactie… ik heb uiteindelijk toch gekozen voor een weekje actief doen.
Ditmaal alleen… wie weet volgende keer met een reismaat :zon02: