Zweedse eilandengroep te koop!

Koop je eigen plekje rust aan de westkust van Zweden!

Voor bijna 1,7 miljoen euro ben je de eigenaar van 3 eilandjes, met een totale oppervlakte van 4000m²! Deze eilandengroep, Lilla Keholmen, bevindt zich op 28 kilometer van Göteborg, de 2de grootste stad van Zweden.
Op een van de eilandjes staan drie charmante gebouwen. Het hoofdgebouw van 150m², een gastenverblijf van 120m² en een kleiner huisje van 15m². Deze zijn allemaal gebouwd en opgeknapt door de huidige eigenaar, die de eilandjes bijna 40 jaar geleden heeft gekocht, en binnenkort te koop stelt via Visiwa.

Het hoofdgebouw bevat een volledig uitgeruste keuken, badkamer en slaapkamer. Verder is er een openhaardvuur en een patio langs beide zijden. Naast dit alles is er ook over heel het gebouw vloerverwarming. Uiteraard heb je een prachtig uitzicht.

Het gastenverblijf telt zes bedden, een keuken en een woonkamer. Ook dit gebouw heeft een eigen patio.
Vanaf je eigen eiland kan je gaan vissen, zeilen, kajakken of andere soorten watersport uitoefenen. Daarnaast kan je ook steeds een boottocht maken met de boot die je bij je eiland krijgt!
Op het vasteland heb je de mogelijkheid om paard te rijden, golfen, of om cultuur op te snuiven in een van de steden in de buurt.

5116b6b6-f9c8-426f-8845-67905ee4d31d.JPG