Zoek je een appartement of kamer??

Goedendag,

Vanuit Nederland bemiddel ik voor betrouwbare, nette, betaalbare en veilige woonruimte op sxm.
De kamers zijn erg geschikt voor bijvoorbeeld studenten of voor mensen die tijdelijk een (werk)vakantie houden op sxm.
Let op! Ik bemiddel enkel in woonruimte. Niet in werkrelaties / stageplaatsen e.d.

Voor de bemiddeling zijn voor jou verder geen kosten verbonden.
Er zijn verschillende kamers op verschillende plekken die ik aanbied. Als je de info doorgeeft van welke periode jij graag op sxm wilt verblijven, zal ik informatie verhalen bij de verhuurders wat er in die periode nog vrij is.

De huurprijs kan variëren van de 450 - 550 dollar per maand (afhankelijk in welke kamer je wordt geplaatst). Hierbij zijn de schoonmaakkosten inclusief. Er komt namelijk twee maal per week een huishoudhulp die was/afwas en algemene schoonmaak van het appartement/kamer verzorgt.
Hou er wel rekening mee dat je een maand borg moet betalen (1e maand huur).
Huisvesting incl: keukenblokje+gerei, balkon of patio, zwembad, WIFI verbinding (gratis)
Voor verdere info of vragen kan je me bereiken:

[EMAIL=“wonensxm@hotmail.com”]wonensxm@hotmail.com
Kim van der Vries

Ik ben in onderhandeling met een werkgever op st maarten. Zij willen mijn inboedel en auto vervoeren naar st maarten, maar ik heb liever dat zij een woning voor mij huren of een vergoeding voor het huren van een woning geven. Ik zoek een kleine gemeubileerde woning bijv. 2 slaapkamers en wasmachine. Luxe apparaten/faciliteiten zoals airco, zwembad etc. niet nodig.
Ik heb waarschijnlijk om 19.00 nl tijd gesprek met werkgever, kun je mij voor die tijd een prijsindicatie geven. mijn email is [EMAIL=“zamorano1@yahoo.com”]zamorano1@yahoo.com. Huurperiode 1 jaar en begindatum rond 1 juli 2010. Geef mij een voordelige prijs is goed bij mijn onderhandeling met werkgever en ook voor u gezien lange huurperiode want na 1 jaar kan mijn contract vast worden. Het gaat dus om een woning voor mijzelf en in het Nederlandse deel, philipsburg.

grt zamor