Woonruimte in Rome voor student gezocht

wij zijn op zoek naar woonruimte in Rome voor onze dochter die daar gaat studeren, een kamer of een appartement. het is vanaf oktober tot en met februari. Wie weet er iets, of kan ons een beetje op weg helpen. misschien zijn er ook mensen die dit lezen en die de weg weten in Rome of daar ook hebben gestudeerd ofzo, alle reacties zijn welkom.
vriendelijke groet en vast bedankt.
:slight_smile:

L.S.

 1. Misschien via Tessa of Marjon ? Die wonen/werken/studeren in Roma.

Klik onder hun bijdragen op

http://www.wereldwijzer.nl/index.php?act=S…ST&f=44&t=9267&

“stuur dit lid een e-mail”

Dat lijkt mij het snelst werken.

 1. Zou mooi zijn als het huisje van Lilian in Roma weer vrij is.
  Zie:
  http://www.wereldwijzer.nl/index.php?act=S…ST&f=44&t=7771&

 2. Zie mijn bijdrage dd 10 feb 2005
  "links naar kamer/huis verhuur in Roma op:
  http://www.wereldwijzer.nl/index.php?act=S…ST&f=44&t=9275&

Succes!
Arturo

Originally posted by ruudvan@04-09-2005, 19:15:57
** hee wat leuk! ik ga ook naar rome op 9 oktober, ik ga voor 8 maanden. Ik ga studeren bij dillit. En ik heb de school en het appartement via studytravel. Hoe oud is uw dochter? zelf ben ik 22. ik ben nog nooit in rome geweest dus heb er echt zin in!

groetjes priscilla **

hee wat leuk! ik ga ook naar rome op 9 oktober, ik ga voor 8 maanden. Ik ga studeren bij dillit. En ik heb de school en het appartement via studytravel. Hoe oud is uw dochter? zelf ben ik 22. ik ben nog nooit in rome geweest dus heb er echt zin in!

groetjes priscilla

hoi priscilla, onze dochter is 21 en gaat 1 oktober beginnen. als ik vragen mag, hoe kom je aan het appartement en wat kost het ongeveer per maand incl. gas en licht enzo.

vast bedankt voor je reactie

ik heb de taalreis via studytravel geboekt en hun regelen appartement voor mij en dat is inclusief alles (water, licht etc). Het bedrag voor het appartement weet ik niet omdat het allemaal inclusief is: de lessen , het appartement, begeleiding, schoolboeken, verzekering etc. voor alles totaal heb ik zo’n 10 duizend euro moete betale.

Hallo,
ik ben een Belg die voor een jaar studeert in Rome, maar tijdens de paasvakantie keer ik voor 2 weken terug naar Belgie. Mijn kamer staat dus twee weken leeg en ik verhuur ze voor een schappelijk prijsje. Perdiode 29/03 tot 15/04, gelegen in centrum Rome. Misschien kan je Rome al eens op voorhand bezoeken om een kamer te zoeken.
groeten Mattias