Wonen En Werken Sharm El Sjeikh

Wie kan mij (23) helpen ik ben helemaal weg van Egypte, en ben er nou 5 keer geweest. Ik zou er graag voor langere periode willen wonen en werken, ik heb alleen geen idee hoe ik zoiets moet aanpakken, of waar ik moet zoeken. Ik werk in het toerisme dus ik zou het fijn vinden als ik in die sector zou kunnen blijven of eventueel administratief. Het is niet voor nou meteen maar volgend jaar. Het heeft dus geen haast.

Alvast bedankt, Miriam

Ik zou het niet weten Miriam, ik denk dat je daar ter plekke je contacten moet zoeken.
Ik heb wel twee linkpagina`s voor je, de mijne;
http://www.eigenstart.nl/index.php

En de startpagina Hurghada;
http://hurghada.startkabel.nl/

Op mijn linkpagina staat ook nog een linkpagina van Cairo.

Ik ben benieuwd of het je lukt,lijkt me echt heel leuk.
Laat het even weten.

Beste Miriam,

wat leuk dat ik je advertentie zag. Ik ben namelijk met hetzelfde bezig maar dan voor Hurghada, in principe een verblijfplaats heb ik al maar ik ben hard bezig voor werk te zoeken. Ik werk zelf op dit moment op een reisburo en zou ook graag in deze sector willen blijven. Ik heb een realtie met een Egyptenaar vandaar dat ik dus voorlangere tijd naar Egypte wil, wat ik wel voor je zou kunnen doen is via hem vragen hoe het zit met een verblijfplaats in Sharm el Sheikh. Wanneer ben je van plan om te gaan ik zit zelf over juli of augustus na te denken.
M’n emailadres is serinavanhaarlem@hotmail.com, dus misschien is het leuk om kontakt te hebben.

Ik hoor het wel!

groetjes Serina

Duiken is natuurlijk heavy business in die regio, je kunt altijd een volledige PADI opleiding gaan volgen in het nabij gelegen Dahab tot het niveau van Divemaster waar je zo’n maandje mee bezig bent.

Daarna kun je heel waarschijnlijk aan de slag bij de vele diveschools in de regio…

Als dat nu niet lukt kun je nog altijd naar een kibboetz in Isreal!

succes