Wie heeft er zin om mee te gaan?

Ik zou graag eind juni (al)weer op vakantie willen gaan naar Lloret de Mar. (Dit zal voor mij de 6de keer worden) Alleen niemand van mijn vrienden kan mee wegens uitlopende redenen zoals kinderen, partner, enz. Dus zoek ik hier op het forum naar een, liefs vrouwelijke, reisgenoot.

Leeftijd maakt mij weinig uit, ben alleen niet iemand die tot in de vroege uurtjes staat te springen in een club of feestcafe maar iemand die gewoon lekker wilt genieten op het strand, op een terras of graag er op uit trekt met een boot of een dag weg naar een water pretpark (ligt vlak naast Lloret) Maar een dagje Barcelona om te gaan sightseeing en te shoppen vind ik ook helemaal niet erg… :wink:

Ik weet dat Lloret de reputatie heeft van een zuipparadijs voor jongeren maar ik weet uit ervaring dat je als 30 plusser daar ook een geweldige tijd kan hebben!

Eind september zou ik alweer terug willen naar Lloret maar weer zit ik met hetzelfde probleem, niemand kan mee. Dus als er iemand is die zin heeft om mee te gaan dan hoor ik dat graag. Mocht geld een probleem zijn, daar komen we wellicht wel uit…