Werken in het buitenland voor Nederlandstaligen bij Careertrotter NL

Op zoek naar een Nederlandstalige baan in het buitenland, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Op de website van Careertrotter NL kun je allerlei Nederlandstalige vacatures vinden in Europa, maar het is ook een plek waar je terecht kunt voor informatie, nuttige tips en interessante blogs! We houden ons exclusief bezig met kantoorbanen, en dan vooral in de sectoren klantenservice, sales, IT en finance.

Over ons
Careertrotter NL is een internationaal recruitment agency, met het kantoor in het hart van Dublin. Wij praten niet alleen over wonen en werken in het buitenland, we doen het ook zelf! In ons hechte team werken mensen van allerlei verschillende nationaliteiten, waaronder een aantal Nederlandse collega’s. Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij kandidaten en voor werkzoekenden zijn wij altijd gratis. Wij werken hard om jouw droombaan te vinden!

Wat bieden wij?

Nieuwsgierig naar de beschikbare vacatures? Kijk dan eens hier.

Hier kom je meer te weten over wat er allemaal komt kijken bij wonen en werken in het buitenland.

Hoe bereid je je voor op het sollicitatieproces in het buitenland?

Onze leuke en informatieve blogs!

De verhalen van mensen die je al voorgingen.

Zie je een leuke vacature en denk je dat je er voor wilt gaan? Schrijf je dan in en upload je cv in het Engels, en wij doen ons best om zo snel mogelijk wat voor je te vinden. Ook als we op het moment even niks hebben wat je interessant vindt, kan het nooit kwaad om je cv achter te laten. Zodra we dan een geschikte vacature vinden, nemen we meteen contact op!

We hopen snel van je te horen!