Werken in Duitsland? www.careertrotter.eu

Wat is de baan?Altijd al willen werken in het Buitenland, maar niet te ver bij familie en Vrienden vandaan willen wonen? Careertrotter heeft een Nederlandstalige klantendienst vacature in Duitsland. De baan is om zakelijke klantenservice te verlenen aan belangrijke business partners per telefoon en e-mail. Deze partners zorgen voor een groot deel van de omzet van onze klant en dus wordt het beste van het beste van je verwacht. Dit is een vaste baan in Duitsland en je werkt voornamelijk van Maandag to Vrijdag.

Wie is onze klant?Onze klant is één van Duitslands grootste ondernemingen en heeft kantoren wereldwijd. In Duitsland hebben ze een Europees support centrum opgezet waar je met collegas vanuit heel Europa zult samen werken.

Wie zoeken we?Allereerst wil je in ieder geval een jaar werken in het Buitenland en kun je op korte termijn verhuizen naar Duitsland. Je spreekt vloeiend Nederlands, uitstekend Engels en eventueel Duits. Ideaal gezien heb je al enige ervaring in klantenservice en weet je wat cloud computing inhoudt. Echter, we staan ook open voor mensen met een HBO diploma die oprecht willen wonen en werken in Duitsland.

Waar is deze vacature in het buitenland?Deze vacature in Duitsland is niet te ver over de grens. Het is in Gutersloh, een stad van circa 100.000. Gutersloh ligt dicht bij andere grote steden Bielefeld, Dortmund, Dusseldorf en Keulen. Dit betekent ook al woon en werk je in Duitsland, je kunt regelmatig een weekend terug naar Nederland.

Interview-procedure en arbeidsvoorwaardenOm deze vacature in Duitsland te kunnen krijgen zul je allereerst een Nederlandse taaltest door moeten komen en telefoon interview gevolgd door een face-2-face interview. Indien je de baan krijgt, dan is je bruto salaris tussen de €22000 en €23000 per jaar. Verder krijg je tijdelijk onderdak aangeboden voor een maand en worden enkele van je verhuiskosten gedekt.
Altijd al willen wonen en werken in het buitenland? Dan is deze vacature in Duitsland voor jou!
LocatieGutersloh, Germany
ContactpersoonJob Applications
E: [EMAIL=“applications@careertrotter.eu”]applications@careertrotter.eu

http://www.careertrotter.eu/vacatures/vacature-werken-in-duitsland-nederlandstalige-klantenservice-gezocht-voor-de-zakelijke-markt-gutersloh-germany-506986-11.html