Werken in Buitenland sept/okt 2009 met....

Hallllooooo!

Ik wil heel graag een tijdje in het buitenland gaan werken. Zal me trouwens eerst even voorstellen… Ik ben Linda, 20 jaar oud en tot september 2009 niet beschikbaar om naar het buitenland te gaan ivm huidige baan!:frowning: Dus nou vroeg ik me af of iemand informatie heeft voor werk in die periode ( aangezien het net niet meer in het hoogseizoen valt en het daarom wat moeilijker is ) of misschien is er wel een andere gezellige meid opzoek naar werk in die periode! Voor hoelang en waarheen maakt mij eigenlijk niets uit (alhoewel mijn voorkeur uitgaat naar Italie of ergens anders waar ze heel goed weten lekker eten en zon te combineren) dus wees niet bang om met leuke ideeen te komen!

Laat anders gewoon even een berichtje achter!

hoi,
Ik lees net jouw artikeltje en voel mij net hetzelfde als jouw!
Ik ben een meid van 30 jaar en heb dezelfde wensen als jou en ook hetzelfde probleem ik kan ook pas september pas vertrekken!
Ik heb plannen om naar brazillie te trekken en daar te wonen en werken maar ook de taal te leren, Ik heb ondertussen naar een hotel waar ik ben geweest al een mailtje gestuurd en wacht nog op mijn antwoord!
Maar mijn pluspunt is dat ik daar iemand heb leren kennen die me wel wilde helpen ermee dus ik ben zenuwachtig aan het wachten op een antwoord!
:zon::zon02::zon::zon02::zon::zon02: