We zijn weer op zoek naar reisgenoten voor reizigers naar Tibet!

We zijn weer op zoek naar reisgenoten voor reizigers naar Tibet!

Grethe (50) en Carla (51) gaan vanaf 18 september 2014 een 8 daagse reis maken door Tibet. Je start in Nepal, reist per jeep naar Lhasa, waarna je terugvliegt naar Kathmandu. Ze vinden het leuk als zich meer mensen bij hen aansluiten. Beide dames hebben hun reis al geboekt, de reis gaat dus per definitie door.

Leonie (30) is op zoek naar één of meer reisgenoten voor een 23-daagse combinatiereis door Nepal en Tibet. De startdatum is 2 oktober 2014. Deze reis is allen geschikt voor mensen die serieus geïnteresseerd zijn in het boeddhisme. Nadat je een paar dagen van Kathmandu en de oude koningssteden hebt genoten krijg je een tiendaagse retraite aangeboden in een Tibetaans-boeddhistisch klooster. Je verblijft hier met retraitegenoten vanuit de hele wereld. Je maakt kennis met de principes van het Tibetaans boeddhisme en krijgt diverse meditatietechnieken aangereikt. Vervolgens ga je op pad naar Tibet. Je reist dwars door de adembenemend mooie Himalaya’s en maakt kennis met de Tibetanen en hun bijzondere cultuur! Leonie heeft haar reis nog niet geboekt, je beslist dus samen of de reis al dan niet doorgaat.

Carla (51) gaat dezelfde reis doen als Leonie, alleen dan met vertrekdatum 4 september 2014. Ook Carla zou het fijn vinden om samen met een reisgenoot te gaan! Carla heeft de reis al geboekt, de reis gaat dus per definitie door.

Goed om te weten: het zijn allemaal individuele reisprogramma’s, als je zin hebt kun je met elkaar optrekken maar je kunt ook je eigen gang gaan. De reizigers zijn allemaal mensen die in hun ‘uppie’ boeken en ons gevraagd hebben om voor hen uit te kijken naar reisgenoten.

Wil je meer info? Je bent van harte welkom!

grtjs, Maaike

Ook even goed om te weten. In Tibet heb je verplicht een gids bij je (iedere dag). Bepaalde bezienswaardigheden (de grote kloosters, Potala paleis etc.) kun je alleen onder begeleiding van die gids bezoeken. Je kunt dus niet altijd maar je eigen gang gaan. In Lhasa kun je wel goed in je eentje rondwandelen. Daar hoeft de gids niet bij aanwezig zijn.