Wat is jouw top 3 van hotels & guesthouses in Zuid-Amerika?

Wat is jouw top 3 van hotels & guesthouses in Zuid-Amerika? Plaats ze hieronder!

1 like

wij zijn net terug van een reis van een maand door Argentinie, samengesteld en uitgevoerd door Tipica. Het was prachtig, alles tiptop verzorgd door Jack Bol, die zelf in Bariloche woont. We zijn van Buenos Aires naar Ushuaia gevlogen, hebben de gletsjers, Patagonie, Mendoza, Salta en Iguazu bezocht, gereisd met vliegtuig, bus en trein , alle transfers, autohuur en onderkomens prima geregeld. Met name in Mendoza, bij Hans Devloo van caviereswineri.com en in San Lorenzo bij casa hernandez hebben we het erg leuk gehad maar ook de andere overnachtingen waren prima, kleinschalig en persoonlijk.Een aanrader!

bedankt voor de recommendatie,
Hans Devloo

Divi Divi resort in Aruba!!! als we centen hebben gan we zeker terug. wel garden vieuw aanvragen die is top:vak02::zon02:

Guesthouse in Aruba
http://caribbean.en.craigslist.org/roo/3267834901.html

Mijn favorieten zijn nog steeds America del Sur in El Calafate, Argentinie en Casa Blanca in Taganga, Colombia.

Voor de leukste accommodatie in Colombia, kijk hier: www.colombiafacil.com. Persoonlijke favorieten zijn:

  1. Masaya Hostel in Bogota, Colombia
  2. La Serrana & Hostal Tralala in Salento, Colombia
  3. Jardin Colibri in Guasca, Colombia

Net geopend bij nieuwe vliegveld van Quito max voor 4 personen, heerlijk rustig.
http://www.ariesbikecompany.com/pages/a_nice_place_to_stav.html:wereld::wereld:

Terra Luna Lodge in Puerto Guadal langs de carretera austral in Chili. Zeer mooi, leuke accommodaties verdeeld in het park, zeer goed lokaal eten bereid, hartelijke en leuke ontvangst.
Las Torres in Parque Torres del Paine. Een bijzondere plek, netjes mooi ingericht, gezellig, en het eten uitmuntend goed( het beste waar ik ooit heb gegeten!)
La Angostura langs de ruta 40, een oase in de dorre droge vlakte! Een farm in de desolate omgeving, zeer nette schone kamers, erg leuke en fijne ontvangst, eten is zeer goed.