Vrijwilligers Project Basisschool in Accra, Ghana.

Akwaba! (Ghanees voor welkom).

Wij zijn Ofori Hills Academy, sinds september 2016 een basisschool gevestigd in Accra, Ghana. Momenteel hebben we 150 kinderen en ongeveer 8 docenten. Het is een door familie opgezette basisschool, die graag het beste over heeft voor de toekomst van de kinderen. Vrijwillgerswerk bij Ofori Hills Academy is niet met een grote organisatie en brengt geen belachelijke kosten met zich mee. Als vrijwilliger ga je als leraar(es) echt impact hebben. Lesgeven doe je alleen of samen met een Ghaneese leraar(es). Zij willen leren van jou! Anderzijds, krijg jij de mogelijkheid om kennis te maken met de Ghanese mensen en cultuur. Je bent vrij om je eigen ideeen of concepten uit te voeren. Denk aan dans, muziek, kunst, sport of andere creatieve activiteiten. Lijkt het je leuk om elke dag met tientallen Ghanese kinderen te werken en spelen? Wil je echt een bijdrage leveren aan een betere toekomst voor deze kinderen? Kijk dan snel op onze website en vraag een brochure aan met uitgebreide informatie over de school, je huisvesting en overige zaken.

We bieden:
Verlijf: Gezamelijke woonkamer en keuken (met Ghanese Familie, andere vrijwilligers of reizigers). Prive slaapkamer met badkamer
Eten: 2 tot 3 maaltijden per dag (Ontbijt / Lunch / Avondeten).
Vrijwillgerswerk: Mogelijkheid om 3 tot 5 dagen per week te werken op de school.
Dit allemaal voor EU 125-150 per week.

Werkzaamheden
Optioneel: Kinderen tussen 6 - 8 AM ophalen met de schoolbus
School: Lesgeven / spelen / (creatieve) activiteiten
Vrijetijd: Weekendjes weg (Capecoast, Kokrobite, etc.), tripjes naar Mole National Park, Kumasi etc., Accra ontdekken, koken, lezen, tv/internet, wandelen, uitgaan en nog veel meer!

Functie-eisen
(Voldoende) beheren van de Engelse taal in woord in geschrift.
Open, Sociaal en Ondernemend
Minimaal beschikbaar voor 1 maand.
Niet verplicht, maar wel een pre: Studie in de richting van Pedagogiek of PABO.

See you in Ghana!
www.oforihillsacademy.com