Vrijwilliger gezocht voor 3-4 weken Lesotho

Stichting DONI, een organisatie die van het begin tot het eind haar projecten zelf uit denkt, uit zet en uit voert! De vrijwilligers van DONI draaien hun handen niet om voor het moeilijke of zware werk.

DONI streeft er naar, met de middelen die zij heeft, de kinderen en hun families in de kansarme(re) gebieden te helpen, op welke wijze dan ook noodzakelijk is. Zij richt zich in eerste instantie op de 20 minst ontwikkelde landen ter wereld, dat willen zeggen de 20 laagstgeplaatste landen volgens de Human Development Index van de Verenigde Naties.

Het eerste project is in volle gang en we staan al helemaal te popelen. Onze kick-off in november-december 2015, heeft een fantastische invulling gekregen: DONI ZAL naar Zuid-Afrika en Lesotho afreizen.

DONI ZAL naar Zuid-Afrika en Lesotho reizen om daar meerdere opvanghuizen en hun vrijwilligers te ondersteunen in hun dagelijkse werk. Tevens zal DONI hen warmte brengen in de vorm van vele kledingstukken, dekentjes en knuffels, maar natuurlijk ook met een warme glimlach, een helpende hand en de vrolijke DONI-ballon voor elk kind.

De mensen in Zuid-Afrika en Lesotho doen een fantastische job door vele AIDS/HIV-baby’s en verlaten kinderen op te vangen en dagelijks voor hen te zorgen. We zullen tevens een basisschool bezoeken waar vele weeskinderen onderwijs kunnen volgen. Stuk voor stuk mooie plaatselijke projecten!