Volkskrant zoekt geëmigreerde Nederlanders in Europa!

Volkskrant banen is bezig met een website over wonen in Europa, die over een paar maanden online komt. Voor de website zoeken we Nederlandse stellen/Nederlanders met buitenlandse partner onder de 45 jaar, liefst met kinderen, die al minstens een jaar in één van volgende Europese landen wonen: Frankrijk, België, Italië, Duitsland, Denemarken, Zweden, Finland, een van de Baltische staten, Griekenland, Portugal, Polen, Oostenrijk of Bulgarije.
We willen jullie graag interviewen over hoe het is om in deze landen te werken, met vragen over bijvoorbeeld kinderbijslag, ouderschapsverlof, salaris, werksfeer enzovoort. De uitgekozen emigranten vragen we een aantal maanden (wschl zes) een blog bij te houden, waarop ze maandelijks verslag kunnen doen van aspecten van het werkende bestaan in Griekenland, Polen en de rest. Andere Nederlanders die ook geëmigreerd zijn, of nog twijfelen over emigratie, kunnen hierop reageren. Zo kunnen interessante discussies ontstaan.
Lijkt dit je leuk? Stuur dan vóór 15 juli een mailtje naar [EMAIL=“s.desloover@volkskrant.nl”]s.desloover@volkskrant.nl, dan laat ik zo snel mogelijk weten of je kan meedoen.

Alvast bedankt!
Sara De Sloover