Vanuit NL bloemen bezorgen in Sydney

Een vriendin van me in Sydney is in April jarig, en ik wil graag een bos bloemen laten bezorgen. Heeft iemand een tip voor me hoe ik dat het beste kan doen, of heeft iemand ervaring met bijvoorbeeld een van deze webpagina’s:
www.easyflowers.com.au
www.flowers-express.com.au
www.rosesonly.com.au
Allemaal best wel wat aan de prijzige kant, terwijl de boeketten nou niet echt van orginaliteit uitblinken.

Alvast bedankt voor tips!

Hi Buur…

Kweenie waar je woont, maar in jou woonplaats is vast een Fleurop Bloemist, bij deze bloemist kun je makkelijk bloemen ed laten versturen naar heel veel plaatsen, je maakt samen met de bloemist een bloemenkeuze, deze aanvraag gaat dan via een computersysteem naar een bloemist die op het wereld wijde fleurop netwerk zit in jouw geval Sydney en je bloemen met kaartje oid worden bezorgd. Ik heb onlangs nog bloemen naar een tante op Suva Fiji gestuurd via de Fleurop bloemenservice.

Suc-6

Hey,

Ik ben een bedrijf begonnen die bloemen verstuurd binnen regio Brisbane, Queensland. We kopen dagelijks onze bloemen in bij de groothandelaren en maken hier een kleine bouquet van in plaats van de grote bouquetten die hier nogal prijzig kunnen zijn. Laat de afstand je niet tegenhouden om iemand hier in Brisbane bloemen te sturen.

Voor informatie kun je mailen naar info@bloembee.com of wil je onze creaties zien ?
Kijk dan op onze website: http://www.bloembee.com/ of kijk op onze instagram: http://instagram.com/bloembee/

Misschien niet direct van toepassing maar misschien makkelijk voor andere die naar Brisbane willen versturen.