van st lucia naar Hluhluwe

Na overnacht te hebben in St. Lucia willen we via Hluhlu/Imfolozi park rijden naar een overnachtingsplek voor 2 nachten in de buurt van de plaats Hluhluwe. Ik lees over wildebeestecolodge (er is daar een familiehuisje en is betaalbaar).

Is deze afstand te doen op één dag? We willen nl ook op ons gemak van het park genieten. Of is het verstandger om in Hluhluwe dorp te overnachten, iets dichter bij de uitgang van het park?

Nog een andere optie is om vanuit St. Lucia naar Hluhluwe (dorp) te rijden en onderweg de dingen te doen die we graag willen zien (als Dumazulu en Ilalaweavers) en de volgende dag het park te bezoeken. Wat is wijsheid?

Van Hluhluwe/Omfolozi park naar Wildebeest eco lodge is een goed half uur rijden, het park uit links af en als maar recht door dwars door Hluhluwe tot aan het spoorbaan links af niet het spoor over, de eerste afslag rechts, daarna de eerst volgende afslag rechts en dan 6km zandpad
geniet die reis Jan

Bedankt Jan. Als ik het goed begrijp is het dus wel te doen van St. Lucia, door Omfolozi/Hluhluwe park naar Hluhluwe in één dag?

Van St Lucia naar Omfoloszi/Hluhluwe Game Reserve is ongeveer 100km over teerpad van de uitgang naar de eco lodge is ongeveer 30km waarvan 6km zandpad makelijk te doen op een dag

Geniet die reis Jan

De afstand is prima te doen en overnachten in Wildebees Ecolodge is erg leuk en goed. Lodge staat onder leiding van een leuk Nederlands stel met erg vriendelijk personeel. Ze organiseren ook hele leuke trips. Zeker doen!