Vakantietip: Relaxen in de luxe van hotel Gulpdal

Vakantietip: Relaxen in de luxe van hotel Gulpdal

In het kader van ‘lekker weg in eigen land’ toog het Wereldwijzer Test Team richting het zuiden des lands. En dan niet zomaar het zuiden, maar werkelijk het meest zuidelijke puntje van Nederland: Zuid-Limburg. Naar Slenaken om precies te zijn. Of nog preciezer: naar Parkhotel Het Gulpdal, al meer dan 40 jaar beheerd door de familie Huls.

Comfort en luxe

Parkhotel Het Gulpdal richt zich op het verwennen van de hotelgast die wat meer comfort en luxe wil. De comfortabele kamers en hotelsuites van het hotel zijn stijlvol en luxe ingericht. De kamers en de Junior-Suites liggen in het hotel zelf. De Royal-Suites liggen in een bijgebouw en beschikken o.a. over een kitchenette, een zitkamer, 1 of 2 slaapkamers en 1 of 2 badkamers.

Wat te doen in het hotel

In het hotel zelf is het al prima vertoeven. Je vindt er diverse terrassen en een prachtige tuin. De sportieveling kan terecht op de all-weather tennisbaan en gebruik maken van diverse fitness toestellen. Wil je wat meer relaxen dan kun je gebruik maken van het prachtige overdekte zwembad, de Finse sauna, de whirlpool en de zonnebank.

Dineren in het hotel

Een diner in het Parkhotel is een feest. Hier eet je niet zomaar, hier eet je in stijl in het sfeervolle restaurant: een perfecte ambiance voor het savoureren van culinaire hoogtepunten uit de excellente keuken. Bij de samenstelling van de gerechten wordt bijzondere aandacht geschonken aan de natuurlijke smaak en wordt altijd gekozen voor dagverse seizoenproducten. Bekijk ook de wijnkaart eens goed; je hebt een ruime keuze tussen fantastische wijnen.

Links: Een gedeelte van de menukaart tijdens ons verblijf
Rechts: Heerlijk dineren in het restaurant van het hotel

Diverse arrangementen

Het hotel biedt diverse arrangementen. Zo kun je met Kerst, Pasen of gewoon eens tussendoor gebruik maken van een goede aanbieding om in het hotel te overnachten en te dineren in het restaurant. Zo kun je altijd gebruik maken van een overnachting met champagne-ontbijt buffet en een viergangen surprise menu met keuze.

Wat te doen in de omgeving

Parkhotel Het Gulpdal is een viersterren hotel in een heerlijk rustige omgeving. Op korte afstand vind je 5 golfbanen en is het mogelijk om vanuit het hotel fiets- en wandeltochten te ondernemen. De routebeschrijvingen hiervoor liggen in het hotel klaar. Uniek zijn ook de rondleidingen langs de Limburgse wijnboeren. Vanuit Slenaken ben je ook in een mum van tijd in de prachtige steden Maastricht en Aken om daar lekker te winkelen of te relaxen op een terrasje.

Het is heerlijk wandelen in de omgeving van het hotel;
wandelroutes verkrijgbaar bij de receptie van het hotel

Eindconclusie van Wereldwijzer

Tijdens ons verblijf van een weekeinde hebben we genoten van zowel het hotel als de omgeving. Parkhotel Het Gulpdal biedt veel luxe en comfort in de heerlijke rust van de Zuid-Limburgse omgeving.

Links