Vakantie in een warm en zonnig land.. Eind augustus/begin september

Hallo,

Wie oh wie wil samen met mij een leuke, ondernemende, maar vooral ontspannende vakantie boeken naar bijv. Italië, Sicilië, Frankrijk, Balearen, Portugal of Spanje? Zelf ben ik een vrouw van 52 jaar, jeugdig, sociaal en ondernemend. Ik wil graag in de periode tussen half of eind augustus en begin september voor één of twee weken naar een warm & zonnig land, in een niet al te toeristisch gebied.
Reis graag met het vliegtuig en wil de vakantie vooral lekker ontspannen doorbrengen met een leuke, sociale en gezellige (niet rokende) reisgenote (hetero), leeftijd ergens tussen de 42 en 56 jaar. Mijn voorkeur gaat uit naar een verblijf in hotel of appartement, hoeft niet al te luxe, wel schoon!
Ter plekke vind ik het zelf leuk om naar het strand te gaan, lekker in zee te zwemmen. Maar ook om regelmatig uitstapjes te maken, wat zien van de omgeving, te wandelen, over marktjes te slenteren, te winkelen en iets cultureels te ondernemen.
's Avonds lekker uit eten en op een terras, zoiets. Sta open voor andere bestemmingen of suggesties…
Ik woon zelf in Utrecht. Het lijkt mij leuk en wel zo handig om elkaar van te voren nog te ontmoeten om te kijken of het klikt en of onze wensen en budget een beetje overeenkomen.
Tot gauw! Sandra

PS Graag een privémail als je belangstelling hebt! Weet niet hoe dat werkt op deze site :nadenken:

Hallo Sandra,

Ik geef een retreat vanaf 17 september in Lefkada Griekenland. Wordt georganiseerd door Nirvana health Retreat.

mocht je interesse hebben, email mij aub naar: nirvanahealthretreat@gmail.com

Hopelijk tot gauw

Hoi Sandra,

dit is wat ik ga doen,iets voor jou ?

Rond 30 augustus, komt niet op een dag, vertrek ik met de auto naar Spanje, eindbestemming Calpe. De bedoeling is om via de route nationale in Frankrijk en de N wegen in Spanje relaxed de ongeveer 2000 km af te leggen. Of dat dan in 4 of in 8 dagen lukt, we gaan het gewoon meemaken. Wat in ieder geval moet lukken is met de motorfiets, die gaat mee, in Barcelona over La Rambla rijden en daar Tapas en een drankje doen. Op de eindbestemming heb ik de beschikking over een huis met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Ben jij een vrouw tussen de 45 en 55 jaar die ook alle tijd van de wereld heeft en kan genieten van een goed gesprek, lekker glas wijn en een maaltijd op een terras in de zon. Laat je dan horen !