Tweede week Bali

Sharay Haeck schreef over haar tweede week op Bali:

Vanochtend hebben we een heeeeerlijke strandwandeling gemaakt. De 2 meisjes van hier kwamen ons (jane en ik) ophalen om 6 uur vanochtend en zijn we naar het strand gereden. Prachtig om de lucht te zien wanneer de zon opkomt. Ook waren er al mensen aan het surfen, en stenen aan het zoeken.

Gister ochtend zou ik les hebben, met Jane, maar omdat de kinderen examens hebben van hun ‘gewone’ school, konden ze niet komen. Smiddas zijn we Gianyar ingegaan, een stadje verderop. Hier hebben we wat boodschapjes gedaan en zijn we naar de lokale markt geweest.

Om 5 uur hadden we wel les. Een kleine groep van 6 jongens en 2  meisjes, rond de 16. Deze groep vond ik erg leuk. Gezellige mensen met  gekke humor en een vlotte babbel. En ook erg goed in Engels valt me op!

Vanmiddag gaan we lekker naar het zwembad. De meiden die hier werken  kunnen niet zwemmen,dus gaan we ze het leren haha. Om 5 uur heb ik weer  les, met Jane. Een groepje van 4, erg verlegen, meiden vertelde ze me.

Verder heb ik het heerlijk naar mn zin, en kijk alweer uit naar het weekend.

http://www.pureforkids.nl/upload/thumbs/180x126_3670-sharay.jpghttp://www.pureforkids.nl/upload/thumbs/180x126_3670-sharay2.jpg

Meer ervaringen van vrijwilligers kun je lezen op: http://www.pureforkids.nl/127-weblog.html