Top 10 plaats voor Movenpick Hotels in Aqaba

Mövenpick Resort & Spa Dead Sea en Mövenpick Resort & Residences Aqaba zijn opgenomen in de Top 10 van ‘Middle East resorts’ door lezers van het Amerikaanse luxe reistijdschrift Condé Nast Traveler.

Mövenpick Resort & Spa Dead Sea belandde op nummer 6 en Mövenpick Resort & Residences Aqaba staat op nummer 10. De resorts werden beoordeeld door lezers op basis van hun kamer, service, eten, locatie, design en activiteiten. Mövenpick Hotels & Resorts (de firma Movenpick zelf) heeft slechts 2 resorts in Jordanie en beide resorts zijn dus opgenomen in de Top 10.

Elk jaar nomineren de lezers diverse zaken voor de ‘Choice Awards’. Zij evalueren steden, eilanden, hotels, cruises, resorts en vliegtuigmaatschappijen. Dit jaar hebben meer dan 80.000 lezers gestemd en dit is de hoogste deelname ooit in de lezers ‘Choice Awards’ in zijn 25-jarig bestaan. Voor het Midden-Oosten hebben de lezers op resorts in Jordanie en de Verenigde Arabische Emiraten gestemd.

Het is niet de eerste keer dat Mövenpick Resort & Spa Dead Sea is erkend door de lezers van het gerenommeerde reistijdschrift. De spa van het resort, Zara Spa, heeft de hoogste plaats behaald op drie opeenvolgende jaren in de categorie Spa Retreat Overseas.

Goed nieuws dus voor Movenpick in Jordanie!:kampioen: