Tijdelijke Woonruimte In Londen Gezocht.

Per 1 december 2003 ga ik wonen en werken in Londen voor een internationaal bedrijf.
Voordat ik me definitief ergens in de buurt van Londen ga vestigen ben ik (m, 40) op zoek naar woonruimte voor enkele maanden tot een half jaar voor een redelijke huur.
Met vriendelijke groet,
Jeff

Hallo Jeff,

een berichtje uit een ver verleden (Mommers Print Service; jij - afstudeerbegeleider; ik - studentje). Ik ontmoette vrij recent iemand uit dezelfde periode en dacht “hoe zou het met Jeff zijn ?” en toetste jouw naam in op www.google.nl en zie hier het resultaat.

Ik zag dat je een vrij internationale stap gaat zetten, schitterend.
Heel veel plezier en succes in London. Mocht je overigens keer willen bijkletsen of zo, neem dan gerust contact met me op.

Groeten,

Roy
Tel. 0475 - 410435 (thuis) - royswillens@wanadoo.nl
Tel. 046 - 449 6600 (werk) - r.swillens@smile-group.com

Like-a-local wil graag in contact komen met jou!

Stel je voor…
je gaat een weekendje naar Londen. Het liefst bezoek je de bezienswaardigheden die niet overladen zijn met toeristen om daarna wat te drinken in dat unieke cafeetje dat alleen de lokale bevolking kent. ’s Avonds wil je ergens eten in een door de massa nog niet ontdekt restaurant en uitgaan in een hippe tent om daarna in de buurt te overnachten. Een ideaal weekend dat alleen voorbestemd lijkt voor de “locals”. Maar dank zij Like-a-Local nu ook bereikbaar voor jou.

Wat is Like-a-Local?
Via Like-a-Local.com (voorjaar 2004 live) kun je op een unieke manier in aanraking komen met diverse locals van de stad zodat je kennismaakt met de authentieke, hippe, of bijzondere sfeer die je als gewone toerist nauwelijks zult ervaren. Met Like-a-Local ga je gegarandeerd een bijzondere belevenis tegemoet.

Wij zoeken…
Om Like-a-Local succesvol te maken zijn wij op zoek naar diverse “locals” in Londen. Daarvoor zijn we op zoek naar:
· unieke slaapgelegenheden;
· inwoners die bereid zijn reizigers thuis te ontvangen om de locale sfeer te laten proeven;
· locals die op een informele manier tips willen delen met reizigers zodat het weekend, de reis of een diner een onvergetelijke belevenis wordt.

Ken jij mensen die geschikt zijn om als Local deel te nemen in Londen, dan wil Like-a-Local graag met jou in contact komen! Ken je zulke mensen of heb je vragen, tips of suggesties mail ons: local@like-a-local.com en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

So go! (live!, eat!) for it!

Like a Local