Kamer Aangeboden In Londen Per 01-08-2003

Hallo mensen,
Mijn broer woont in Londen (hij werkt als onderzoeker en is voor een jaar in de Engelse bibliotheken gedoken), en hij woont in een prima huis in het noorden van Londen. Nu is zijn huisgenoot met de noorderzon verdwenen en draait hij voor de huur van het huis op.
Per direct is er dus een kamer vacat, dat wil zeggen per 1 augustus. De kamer is circa 12-15 vierkante meter en kost 300 pond exclusief. Naast mijn broer woont er een leuk spaans meisje en een ierse.
Als je woonruimte zoekt omdat je wil werken in Londen, bel snel.
Jaap: 0044 (vanuit Nederland) - 2084428415.
Vertel er even bij dat je deze oproep op internet hebt gezien.
Groeten van Agmar

Like-a-local wil graag in contact komen met jou!

Stel je voor…
je gaat een weekendje naar Londen. Het liefst bezoek je de bezienswaardigheden die niet overladen zijn met toeristen om daarna wat te drinken in dat unieke cafeetje dat alleen de lokale bevolking kent. ’s Avonds wil je ergens eten in een door de massa nog niet ontdekt restaurant en uitgaan in een hippe tent om daarna in de buurt te overnachten. Een ideaal weekend dat alleen voorbestemd lijkt voor de “locals”. Maar dank zij Like-a-Local nu ook bereikbaar voor jou.

Wat is Like-a-Local?
Via Like-a-Local.com (voorjaar 2004 live) kun je op een unieke manier in aanraking komen met diverse locals van de stad zodat je kennismaakt met de authentieke, hippe, of bijzondere sfeer die je als gewone toerist nauwelijks zult ervaren. Met Like-a-Local ga je gegarandeerd een bijzondere belevenis tegemoet.

Wij zoeken…
Om Like-a-Local succesvol te maken zijn wij op zoek naar diverse “locals” in Londen. Daarvoor zijn we op zoek naar:
· unieke slaapgelegenheden;
· inwoners die bereid zijn reizigers thuis te ontvangen om de locale sfeer te laten proeven;
· locals die op een informele manier tips willen delen met reizigers zodat het weekend, de reis of een diner een onvergetelijke belevenis wordt.

Ken jij mensen die geschikt zijn om als Local deel te nemen in Londen, dan wil Like-a-Local graag met jou in contact komen! Ken je zulke mensen of heb je vragen, tips of suggesties mail ons: local@like-a-local.com en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

So go! (live!, eat!) for it!

Like a Local