Thuiscursus Duits voor beginners en gevorderden

**Levend Duits voor beginners of gevorderden **

“Guten Tag. Wie geht’s?” De Duitse taal is voor ons erg belangrijk. In de eerste plaats omdat Duitsland, ons buurland, een belangrijke handelspartner is. In de tweede plaats horen wij de Duitse taal op televisie en in Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland als we er op vakantie zijn. Deze landen zijn ideale vakantie-bestemmingen. Ze bieden een rijke variatie aan cultuur, natuur en ontspanning (waaronder wintersport).

Gemakkelijker dan u denkt
De Duitse taal leert u erg gemakkelijk, ze lijkt veel op onze taal. U zult merken dat het bijzonder meevalt, velen gingen u voor… met succes. Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM is voor u de Duitse taal al snel niet meer vreemd. Al na een aantal lessen kunt u gesprekken in het Duits voeren. Daarnaast bent u dan al in staat om de taal te verstaan, kranten en tijdschriften te lezen en radio- en televisie-uitzendingen te volgen. Levend Duits is een praktische cursus. De grammatica wordt op een eenvoudige en heel duidelijke manier uitgelegd, terwijl u op een eenvoudige en prettige manier uw spreek- en luistervaardigheid merkbaar zal vergroten. Het is bewezen dat dit de beste manier is om de taal zo snel mogelijk onder de knie te krijgen. De cursus Duits is ook bijzonder geschikt voor mensen die hun talenkennis willen opfrissen.

Veel boeiende onderwerpen
Op een moderne wijze worden onderwerpen behandeld die u zullen aanspreken. Stuk voor stuk onderwerpen waar u wat aan heeft. U herkent uzelf in situaties die voorheen zo lastig leken. Met veel plezier zult u straks uw verworven kennis kunnen toepassen. Bang voor uw uitspraak? Geen nood. De lessen zijn voorzien van luister- en spreek-oefeningen op cassettes of cd’s. Een handig hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Uw persoonlijke leraar kan u daarbij helpen.

Levend Duits voor gevorderden
U heeft de cursus Levend Duits voor beginners afgerond of uw basiskennis Duits is reeds op een redelijk niveau en u wilt meer weten. De NHA biedt u dan de mogelijkheid om uw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de cursus Levend Duits voor gevorderden leert u uw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Een ander doel is het vergroten van uw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor u is.

Beginners + gevorderden: combi
Als u meteen inschrijft voor de cursus Duits “beginners + gevorderden” samen, is de totale cursusduur maar 15 maanden. Dit komt door een “overlapping” van beide cursussen. U spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts 3 maanden extra heeft u dan bovendien de cursus voor gevorderden gevolgd. Ook u kunt in enkele maanden de taal van uw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

De cursus Levend Duits levert een prima beheersing op van de alledaagse Duitse taal. Al vrijwel meteen kunt u gebruik maken van uw praktische kennis. Daarom is de cursus Duits bijvoorbeeld aan te raden voor mensen die de Duitse taal nodig hebben om zaken te doen. Vanzelfsprekend verhoogt een ruimere talenkennis ook uw vakantievreugde. “Klar doch, nicht…?”

Bij de cursus Duits met cassettes ontvangt u gratis een walkman.
Bij de cursus Duits met CD’s ontvangt u gratis een discman.

Studeer in uw eigen tempo
U ontvangt de complete cursus Duits in één zending thuis. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. In de linkerkolom vindt u onder cursusduur de gemiddelde studieduur, maar sneller of langzamer leren kan en mag altijd! U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de cursus perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby’s.
En starten met een cursus kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet
Als u kiest voor de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privé-docent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Hij is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons “studentenplaza” en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Meer informatie over deze cursus Duits