te koop zeil house boat Dufour Atoll 43, charter Costa Rica,

Waarom niet een echt comfortabele woon-zeilboot kopen waar je kan op leven en mee werken ?
Te koop in Costa Rica met of zonder charter bedrijf. Zaak met high-end klantenkring, volle activiteit en winstgevend. Klaar om te werken, turn-key. Koop vandaag en werk morgen al. .
Zeer goed onderhouden boot met een enorme inventaris van nieuwe onderdelen. De eigenaren zullen training aanbieden totdat de nieuwe acquirer volledig gekwalificeerd en comfortabel is met de bediening van de boot en het bedrijf … We voeren dagelijks ochtend- of zonsondergangexcursies met snorkelactiviteiten, evenals privé-rondleidingen, of dagexcursies… Professionele bemanning, in staat om de boot te beheren (zelfs tijdens uw afwezigheid), en basis van verkopers die de boot naar zijn vermogen houden. Het bedrijf is 7 jaar actief geweest. Uitgerust met de beste beveiliging systems.Registration and flag of Costa Rica met alle juridische documenten voor navigatie en handelsdocumenten klaar om te werken. Bedrijf en bankrekening inbegrepen indien gewenst, wat ook een ideale manier kan zijn om legaal uw verblijf in Costa Rica vast te leggen. Een avontuurlijke lifestyle, en droomjob in paradise !
Wie emmigratie kriebels krijgt, en zoekt naar wat doen… Ons bootje Dufour atoll 43 jaar 2001, staat te koop. Als je daarover graag meer zou willen weten, stuur maar gerust een mailtje naar marcdewaele@mail.be