Superstage onderwijs, sport, sociaal, marketing en meer in Zuid-Amerika

Ook zo’n moeite met het vinden van een geschikte stageplek in het buitenland?

Local Dreamers is er voor ambitieuze studenten die op zoek zijn naar een inspirerende, innovatieve en avontuurlijke stage en zin hebben in het ontdekken van een andere cultuur, taal en leefomgeving.

Als student van MBO-, HBO- of WO-opleidingen kun je bij ons het hele jaar door terecht voor sociale, pedagogische, milieukundige, sportieve, marketing, antropologische en andere meeloop- en afstudeerstages. Bij je opdracht wordt je op HBO-niveau intensief begeleid door en Nederlandse professional. We hebben een hoofdkantoor in zowel Nederland als Ecuador, een waanzinnig land in Zuid-Amerika. In hoofdstad Quito runnen we een voetbalschool, een Engelse school, een zwemschool en een Talentschool. We bieden er bovendien een topcursus Spaans aan.
**
Wie zijn wij?**
Nog even over ons: met de kennis, talenten, energie en ervaring van onze vrijwilligers proberen we van toegevoegde waarde te zijn voor lokale projecten en afnemers. Projecten die ook zonder onze aanwezigheid genoeg basis hebben om te bestaan. Met eigen initiatieven en onderzoek spelen we in op lokale behoeften, of de kloof te dichten tussen wat er in georganiseerd verband mogelijk is voor de rijke elite en arme onderlaag van de Ecuadoriaanse bevolking.

Door in gesprek te gaan met de mensen, door te vertellen en vooral door te luisteren, door mee te werken en mee te bouwen proberen we mensen een stem te geven. Een betere positie op de arbeidsmarkt of een lach op een gezicht. Kleine veranderingen zijn vaak minstens zo waardevol als grote.

Ieder moment van het jaar welkom
Een stage bij Local Dreamers is een unieke mogelijkheid om (werk)ervaring op te doen in het buitenland, binnen een compleet andere cultuur! Je kunt als student op ieder moment van het jaar je stage lopen bij Local Dreamers. Er geldt een minimale periode van 4 weken. Er is geen maximum tijd aan verbonden. Ook in Nederland zijn we altijd op zoek naar enthousiaste studenten die ons team willen versterken.

Kijk snel eens op onze website www.localdreamers.nl!

Hasta luego!
De Local Dreamers