Sterren Stage: Marketing / Communicatie / Publishing op Curacao

Stage omschrijving:
Omschrijving bedrijf:
As an intern, you will be working at the world’s leading luxury lifestyle network of trust and luxury. Membership of this lifestyle network can only be obtained by invitation. The company offers a privileged young and interactive audience the opportunity to expand horizons, experience the finer things in life and discover old and new friends within a network of trust and luxury. Members obtain access to exclusive events, luxury lifestyle experiences and a wide range of benefits. With its’ headquarters in London, this company is also based in Hong Kong, Dubai, São Paulo, Santiago de Chile, Amsterdam and Curacao.

Stage omschrijving:

Als stagiaire maak je deel uit van het Content Team. De student is mede verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de website. Zij is hierbij veelal bezig met het plaatsen, schrijven, corrigeren en redigeren van nieuwsartikelen, blogs, brandpages en hotspotpages. Daarnaast zal de student zich bezig houden met het ontdekken van trends en het maken van plannen om UGC (user generated content; content die niet door het bedrijf wordt geplaatst, maar door members of adverteerders) te generen. De student zal contact met zowel klanten als adverteerders onderhouden. Tijdens lokale evenementen wordt verwacht dat de student aanwezig is, en helpt waar nodig. Naast het meewerken en meedraaien met het Content Team, krijgt de student de mogelijkheid om aan een zelfstandige opdracht te werken. Deze opdracht wordt verder in samenspraak met het stagebedrijf besproken om te voldoen aan de criteria van de opleiding. Van de student wordt een zekere mate van zelfstandigheid, een pro-actieve, flexibele en verantwoordelijke houding verwacht.

Aanvang Juni of Juli

Voor meer informatie en sollicitatie: Internship Accounts near Heathrow, London – Sterrenstages Wereldwijde Stages van niveau