Stagiaires gezocht vanaf september voor Vrijwillig Wereldwijd in Nederland

Wij zoeken vanaf september een: Stagiair(e)

Als Stagiaire help je mee met de werving en begeleiding van vrijwilligers. Je hebt veel contact met toekomstige vrijwilligers en begeleidt ze met hun voorbereiding. Je helpt mee met de intakegesprekken, je houdt telefonisch contact met de vrijwilligers, maar ook per e-mail en persoonlijk. Je helpt mee op beurzen, infodagen en op deelnamedagen. Ook meehelpen met het uitwerken van een marketingplan en het uitvoerbaar maken is een onderdeel van de stage.
Vrijwillig Wereldwijd zoekt een:

Enthousiaste HBO-er. Het kan een meeloopstage zijn of een onderzoekstage voor een 4de jaars student.
Je hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bent zelfstandig en je houdt van aanpakken, je kunt goed in een team werken. Je bent verder initiatiefrijk, creatief en heel enthousiast.
Wat wij bieden

Wij bieden je een leuke stageplaats in een jong enthousiast team. Er is veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Daarnaast heb je veel contact met jonge enthousiaste mensen.
Vrijwillig Wereldwijd betaalt geen stagevergoeding, maar je hoeft geen deelnamekosten te betalen om aan onze projecten deel te nemen in het buitenland.
Interesse?

Wil jij graag stage lopen bij Vrijwillig Wereldwijd voor minimaal 28 uur per week? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar** info@vrijwilligwereldwijd.nl**.
Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Pascal Sweet op 078 – 6311681, of op bovenstaand e-mailadres