Stage in Japan

Hallo iedereen!

Ik doe Communication and Multimedia Design. Dit houdt in dat ik websites en andere media bouw, maar ook zelf ontwerp en me bezig hou met de marketing.

Ik wil volgend jaar (september 2010 tot februari 2011) heel graag stage lopen in Japan (Het liefst in de buurt van Kyoto-Osaka). Ik vroeg mij af of iemand hier een ervaring heeft met een stage in Japan en misschien ook wel in dezelfde sector.

Hoi Renaldo,

ik ben zelf afgelopen zomer in :japan: geweest, voornamelijk in Tokio. Echt een superstad en een geweldig land! Ik heb geen ervaring met stage ik ben gewoon op reis gegaan. Wat ik je wel kan aanraden is even te kijken op http://www.stagelopeninhetbuitenland.nl/ hier vind je veel info over stages wereldwijd, en ik denk dat japan er ook tussen staat. Wat je ook zou kunnen doen is op de site http://www.joho.nl kijken.

Succes met het regelen!

Groetjes,

Kelsje32:zon02:

Hallo Renaldo!

Ik doe zelf ook Multimedia-Design IT en ik zou ook graag vanaf september 2010 tot/met januari of februari 2011 stage willen lopen in Japan!

Ik ben al afgelopen zomer in Tokyo geweest voor een maandje! en ik zou heel graag terug willen!

Als je misschien meer info hebt over stage lopen in Japan kun je het me aub. door sturen?
Ik zal het zelfde doen voor jouw!

Alvast bedankt en succes!

Groetjes,
Zerian

Hoi,

Ik vroeg me af of het nog is gelukt met die stage. Ik wil graag volgend school-jaar een half jaar gaan stage lopen in Japan.

Amy Christina,

ken je deze website : http://www.japaninternship.net/faqs.html#7

Het is een Australisch bedrijf dus niet voor je geschikt, maar hun ‘FAQ lijst’ en ‘Our Programs’ geeft aardig wat inzicht.

vr.gr.

Ton

Hoi.
Wie heeft er informatie over studeren in Japan, met name een korte (liefst technische) cursus aan een universiteit, evt van een maand, in bijv Kyoto of Tokyo ??
Dit voor een technisch student, die door Japan wil backpacken (met een van jullie?) en daarna een maand een cursus doen.

Ik hoop iets te horen van jullie. Hartelijk dank alvast !!