stage aanbod: Marketing / evenementen Nieuw-Zeeland

Stagehuis biedt een super leuke stage aan in Nieuw-Zeeland - Wellington.

Studeer jij Marketing en wil jij niet alleen maar achter je bureau werkzaam zijn? dan is dit de ideale stage voor jou! Wij bieden je een stage aan waarbij je:

[ul]
[li]Marketing plan op stellen voor Social Media
[/li][li]Ondersteunen van huidige marketing taken
[/li][li]Het organiseren van week activiteiten en het promoten van deze activiteiten en events
[/li][li]Het organiseren van weekend tours. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het inboeken van accommodatie, vervoer en (sport)activiteiten tijdens deze weekenden
[/li][li]Schrijven van een nieuwsbrief voor alle studenten
[/li][li]Reviews op facebook plaatsen en coördineren
[/li][/ul] Natuurlijk zul je ook standaard administratie taken tot je nemen om zo de marketing werkzaamheden te kunnen inluiden. Je zal telefonisch studenten te woord staan en ook studenten helpen die binnen komen lopen. Je woont vergaderingen bij en krijgt ook de kans om hierin te assisteren.

Het stagebedrijf is een gerenommeerde talenschool in Nieuw-Zeeland. Waarbij je constant te maken heb met de doelgroep waartoe ook jij behoort namelijkd e student. Dit maakt het makkelijk voor jou om je te verplaatsen in de klant van de talenschool.

We zijn op zoek naar een duizendpoot wie het leuk vind om evenementen te organiseren maar ook een strakke planning kan maken voor marketingplannen.

Ben jij geïnteresseerd in deze stage? Dan horen we graag van je!
stuur een e-mail naar info@stagehuis.nl en bezoek ook eens onze website www.stagehuis.nl voor meer informatie.

We horen graag van je, Groetjes Team Stagehuis