Stage aangeboden: Marketing en Communicatie stage - Nieuw-Zeeland (Stagereizen.nl)

Stage aangeboden
Het betreft een stage Marketing en Communicatie bij een wereldwijd bedrijf die werkt met zowel personeel en studenten uit verschillende landen. Een van de doelstellingen van het bedrijf is om studenten een scala van vaardigheden aan te geven die nuttig zijn in de internationale markt. Door de mix van culturen en leeftijden bij het bedrijf geeft dit de student de kans om veel te leren.De primaire focus ligt op studenten. Het bedrijf streeft ernaar om de beste kwaliteit in onderwijs, services en faciliteiten te bieden.

Taken
Tijdens de stage Marketing en Communicatie houdt de student zich bezig met de internationale promotie van de school. Hier gaat de stagiair onderzoek naar doen en een advies voor schrijven.
*
Wat zoeken wij?*
Een enthousiaste en gemotiveerde student met kennis van marketing. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Contact opnemen
Ben je benieuwd naar de stage en wil je graag meer weten?
Stuur dan een e-mail naar [EMAIL=“info@stagereizen.nl”]info@stagereizen.nl
We kunnen altijd even met je Skypen vanuit Down Under zodat je kennis met ons kan maken en we je meer kunnen vertellen over onze diensten.
Check ook even onze website: www.stagereizen.nl