Rondreis JAVA en BALI

Regelmatigzie ik dat mensen op zoek zijn naar informatie over een rondreis op Bali en ofJava. Wij zijn diverse malen op rondreis geweest in Indonesie (Java, Bali,Lombok, Sumatra, Sulawesi en Flores). In 2013 hebben wij kennis gemaakt op onzereis over Java met Deni Hamdani.
We waren alsgezin (4 personen) unaniem van mening dat Deni een topper is. Hij is een goedeorganisator, kent het land, weet de leuke plekken, brengt je in contact met debevolking, haar ambachten en gebruiken. Hij is 31 jaar maar heeft al veelervaring in de reiswereld (heeft ook al groepsreizen voor Fox gedaan). Bovendienspreekt hij heel goed Nederlands. Hij is ook al 2x in Nederland geweest om zijnklanten nog beter te leren kennen.

Als u debijzondere gastvrijheid heeft ervaren van Indonesië zult u zeker een goedgevoel hebben als u deze reis laat organiseren door mensen uit Indonesië. Bovendienweten wij uit ervaring dat zij goedkoper kunnen werken dan de grotereisorganisaties.

Kijkt u daarom eens op de website **www.soulofindo.com **naar de mogelijkheden die Deni en zijn organisatie kunnen bieden. Wij kunnenhem van harte aanbevelen.

Wim Dieleman

Hoi Wim

Fijn dat je enthousiast bent over dit bedrijf. Zou bij mij persoonlijk niet als eerste op de lijst komen, puur door website overigens. Ziet er beetje amateuristisch uit. (Wat zeker niet betekend dat het geen goed bedrijf is, maar de befaamde 1ste indruk…) Wat voor rondreis heb je met ze gemaakt? Heb je nog leuke foto’s gemaakt? (Altijd leuk voor op het forum.)

Het is overigens niet toegestaan twee keer hetzelfde bericht te plaatsen. Dus 1 bericht gewist.

Groetjes Thijs