Reisleiders gezocht!

Lieve mensen,

Ik ben een vierdejaars studente Toerisme & Recreatie Management aan de Hogeschool Inholland te Diemen. Ik ben bezig met mijn scriptie en mijn onderwerp is cultuurtoerisme naar Afrika. Ik onderzoek wat de meest gewenste accommodaties en activiteiten zijn tijdens een (rond)reis naar Afrika, met name kleine dorpen. Dit onderzoek voer ik uit voor de stichting It’s Your Turn. Zij houden zich bezig met het ontwikkelen van basisvoorzieningen in Kayar, Senegal, en zij willen graag toeristen trekken. Aangezien er nog geen accommodatiegelegenheid aanwezig is, ga ik voor hen uitzoeken wat de beste opties zijn.
Naast cultuurtoeristen, en andere stichtingen interviewen, wil ik ook graag de bevindingen van reisleiders weten die tijdens zo’n reis de toeristen begeleiden. Ik vroeg mij af of er iemand is die een reisleider kent die reizen naar Afrika aangedaan heeft of nogsteeds doet en die mij zou kunnen helpen een paar vragen te beantwoorden. Het is een interview maar de vragen kunnen ook, als dat gewenst is, via de mail beantwoord worden. Ik ben echt dringend op zoek naar hulp, dus als iemand dit leest en die kent een reisleider, please zou diegene mij willen helpen. Die vragen zullen zo ongeveer een half uurtje in beslag nemen. Een beetje jammer dat het op deze manier moet, maar ik ben echt in hoge nood omdat de reisorganisaties niet echt mee willen werken waardoor mijn scriptie in de moeilijkheden komt!

MvG,

Amanda

Ik denk dat je titel misschien wat verwarrend kan zijn. Het lijkt of je een baan aanbiedt voor reisleiders. En de mensen die je probeert te bereiken, lezen het misschien niet omdat ze al een baan hebben. :slight_smile:

Haha bedankt voor de tip! :wink: Ik ben alleen niet echt bekend op het forum nog dus ik weet niet of ik mijn titel nog kan veranderen of dat ik een geheel nieuwe topic moet maken?

Groet Amanda

of je belt even met de grote reisorganisaties. als je verhaal goed is willen ze je onderzoek misschien wel naar een paar van hun reisbegeleiders sturen

Bedankt voor de tip! Ik heb al gemailt naar gespecialiseerde organisaties, maar van sommige krijg ik niet eens antwoord terug… Welke organisaties kan ik volgens jou het beste proberen?

Groet,

Amanda

bellen brengt je vaak verder dan mailen. Een mail is makkelijker te negeren dan iemand aan de telefoon.
Denk aan: Sawadee, Koning aap, Djoser, Summum, Baobap etc etc

Dank je wel! Ik heb de meesten al gemailt inderdaad, maar ik zal ze nog maar een keer bellen. Kijken wat daaruit komt! Nogmaals bedankt voor de tip!

het is al weer een paar jaartjes terug (laatse maal 2002)maar ik ben reisleider geweest, zowel zelfstandig als voor Djoser, ook in Kenya. je kunt me evt op [EMAIL=“holandes@terra.com.br”]holandes@terra.com.br aanschrijven als je wilt, misschien kan ik je verder helpen.