reisgenote outdoorweek

Hallo allemaal!

Het lijkt mij (20 vrouw) erg leuk om in de vakantie actief bezig te zijn (bv abseilen, klimmen, raften etc). Op de websites van X-travel (http://actief.x-travel.nl/) en Labyrinth (http://www.labyrinth.nl/result.asp?ID=7&Categorie=Actief+17-28&GO=Result) bieden ze reizen aan van 10 dagen met allemaal van dat soort activiteiten. Ik zou heel graag met zo’n groepsreis mee gaan, alleen geef ik mij het liefst toch samen met iemand op. De reis naar St. Pons van Labyrinth lijkt mij erg leuk, maar als jij andere ideeën hebt kunnen we altijd overleggen. Heb jij zin om mee te gaan? Laat het me weten, misschien kunnen we samen gaan. Ik twijfel nog tussen een reis per 14 juli of per 25 augustus…

Groetjes, Saskia

Hoi,

Ik ben vorig jaar met labyrinth mee geweest naar Kroatië.
Ik heb toen alleen geboekt en dat is goed bevallen. Het merdendeel van de mensen die toen op die reis was was alleen.

Ook biedt Labyrinth de mogelijkheid om als je alleen reist op indeling te boeken. Je betaald dan geen toeslag voor een eenpersoonskamer/tent.
Je deelt dan je tent met een onbekende. Heb ik ook gedaan.
Wil alleen wel vermelden dat de tenten die wij hadden via Labyrinth erg klein waren.

Succes met zoeken.

Beste Sunlover,
Ik heb dezelfde ervaring met Labyrinth. Ik ben twee keer met deze organisatie op vakantie geweest (naar Zweden en Slovenië) en beide keren een geweldige vakantie gehad. De meerderheid boekt alleen en hierdoor trek je vanzelf naar elkaar toe. Bovendien zoek je sowieso contact met elkaar, want anders boek je geen groepsreis. Veel succes met uitzoeken. Groetjes, Floor.