Reisgenoot Australie gezocht

Hello mate!,

Ik ben een meid van 20 en ik wil over een week of 5 (preciese datum staat nog niet vast) voor ongeveer 1,5 maand naar Australie. Ik heb op dit moment nog niets geregeld, het is namelijk een spontane beslissing geweest!:smiley: Ik dacht bij het begin te beginnen en dus als eerste maar een reismaatje te zoeken.

Het enigste dat vast staat is dat ik mijn reis in Sydney begin met een aantal dagen een bezoek te brengen aan een hotelschool in de Bleu Mountains (1,5 uur van Sydney vandaan) en dat ik eind juni/ begin juli weer terug moet zijn. Daartussen is alles mogelijk en als jij ook spontaan bent, van gezelligheid en avontuur houdt en luxe niet erg belangrijk vindt, is het misschien wel erg leuk om samen lekker rond te toeren. :thumbsup:

Ik hoop wat van je te horen,

Groetjes! Myra

Hoi Myra,

Ik ben 21 en vertrek 12 mei naar Australie, Melbourne om precies te zijn.
Helaas ga ik ook niet zo heel lang, 5 weekjes maar.
Mijn plannen zijn om via Melbourne naar Adelaide en Alice Springs te gaan. Dit waarschijnlijk allemaal met de auto/bus ofzo. En dan van Alice Springs naar Cairns waarschijnlijk met het vliegtuig. Om dan vervolgens 16 juni weer terug te vliegen naar Schiphol. :cry:

Indien je ook ergens op die route te vinden bent, zien we elkaar misschien wel… We zwaaien dan he! :wink:

Groetjes Véronique