Reis: Jongerenreis Thailand avontuur/vrijwilligerswerk 23 juli t/m 7 aug 2016 (PURE! Expedition)

PURE! Expedition biedt expeditiereizen voor avontuurlijke jongeren van 15 t/m 18 jaar. Thailand is één van de meest populaire reis- en vakantiebestemmingen. De prachtige natuur, de vele culturele bezienswaardigheden, de heerlijke keuken en de gastvrije bevolking maken grote indruk op de bezoekers van het land. Een deel van de bevolking profiteert enorm van het toerisme, maar er is ook een groot deel van de Thaise bevolking die onder de armoedegrens leeft, met name op het platteland. Met PURE! Expedition gaan wij naar het zuid-westen van Thailand, aan de Andaman kust. Hier gaan we het echte Thailand ontdekken, kom bij de mensen thuis, verken de jungle en bezoek onze partner projecten op het gebiedv an conservatie en onderwijs.
*
Het programma: *
De Thailand reis is een 16-daagse rondreis. Hierbij een overzicht van de activiteiten (programmawijzigingen voorbehouden)

Week 1
We reizen vanaf Amsterdam naar Phuket in Thailand en hebben direct een transfer naar Kuraburi, een rustig stadje in het zuidwesten, gelegen aan de rand van de jungle. We hebben een uitwisselingsdag met lokale jongeren, bezoeken kleine vakopleidingen en komen bij de mensen thuis. We bezoeken een mangrove conservatie project en verblijven bij een gastgezin, waar we leren Thais koken, dakjes maken van palmbladeren en zeep maken.

Week 2
In de tweede week bezoeken we een boomgaard in de jungle en prachtige watervallen waar we kunnen zwemmen. We gaan aan de slag bij het onderwijscentrum voor Birmese migranten en helpen mee met allerlei activiteiten, waaronder knutselen en sport- en spel. We werken 4 dagen mee op het centrum. Op dag 15 vertrekken we na het ontbijt richting Phuket en vliegen we terug naar Nederland.
*
Reisinformatie:*
Data: 23 juli t/m 7 augustus 2016
Reissom: €1290 per persoon
Groepsgrootte: 9-16 personen

**Verdere informatie over de Thailand expeditiereis vind je op onze website via deze link: http://www.pureexpedition.nl/thailand/4804-land.html
**
Heb je vragen? Bezoek een informatiemiddag van PURE!, bekijk onze website, stuur een e-mail of bel ons:

**W: **www.pureexpedition.nl
**E: **[EMAIL=“info@pureexpedition.nl”]info@pureexpedition.nl
T: 06-26833046
**
Volg ons ook via Facebook: PURE EXPEDITION

**