Reis: Jongerenreis naar Thailand, eind juli 2017 (PURE!)

Na 2 succesvolle jongerenreizen georganiseerd te hebben in Sri Lanka en Bali, gaan wij in de zomer van 2017 ook met PURE! naar Thailand! Mis het niet en meld je snel aan!

Met PURE! Expedition maak je een expeditiereis die in het teken staat van zelfontwikkeling en betrokkenheid bij de andere culturen. De reis legt de focus op cultuur, avontuur en vrijwilligerswerk en is bedoelt voor jongeren tussen de 15 en 18 jaar. De reis duurt twee weken.

We vertrekken met z’n allen vanaf het vliegvel richting Thailand waarna we zullen aankomen in Phuket. Hier worden we opgehaald en reiden we door naar Kuraburi, een rustig Thais dorpje aan de rand van de jungle. Hier zullen we een uitwisselingsdag met de lokale jongeren hebben waarbij we relaxt kunnen bijkomen van de reis en de eerste indrukken van Thailand in ons op kunnen nemen.
Met onze groep zullen we kleine vakopleidingen bezoeken in de gemeenschappen van het dorp. We zijn door de lokale mensen uitgenodigd om bij hen thuis een kijkje te nemen waardoor we echt de cultuur in duiken.

Om de lokale bevolking een hand mee te helpen zullen we een bezoek brengen aan het Community Mangrove Conservative project. Na het helpen bij het project zullen we een lokale gemeenschap bezoeken waar we bij een gastgezin logeren en meekijken, waarna we s’avonds een gezellig gezamenlijke strandbarbecue zullen houden. Je gaat leren om dakjes te maken van palmbladeren en je zal door je gastgezin heerlijk Thais leren koken. Daarnaast zal je samen met de lokale jongeren optrekken en activiteiten ondernemen.

De vrouwen uit het dorp maken zeep waarbij ze ons dit ook gaan leren maken, hierna nemen we afscheid van ons gastgezin.
We zullen de natuur ingaan en schitterende watervallen bezoeken waar we kunnen zwemmen en waar we lunchen. In de jungle zullen we een boomgaard vol met lokale fruit bezoeken.
Met onze groep zullen we Engels lessen voorbereiden die wij zullen geven in het Birmese onderwijscentrum. Met de kinderen op de school gaan we knutselen en andere sport- en spelactiviteiten ondernemen en elkaar leren kennen.
Na alle indrukken en mooie herinneringen is het na twee weken helaas weer tijd om van Phuket terug te gaan naar Nederland.


Benieuwd en wil je graag meer weten en ons ontmoeten? **

Bekijk op onze website wanneer PURE! bij jou in de buurt is.

Je kan je vragen ook aan ons stellen door contact met ons op te nemen via: [EMAIL=“info@pureexpedition.nl”]info@pureexpedition.nl of te bellen naar +31 626 833 046
**Meld je aan voor onze expeditie via onze website: **www.pureexpedition.nl/aanmelden
**