Reis: Jongerenreis naar Sri Lanka, eind juli 2017 (PURE!)

Na 2 succesvolle jongerenreizen georganiseerd te hebben in Sri Lanka, gaan wij in de zomer van 2017 ook weer met PURE! naar Sri Lanka! Mis het niet en meld je snel aan!

Met PURE! Expedition maak je een expeditiereis die in het teken staat van zelfontwikkeling en betrokkenheid bij de andere culturen. De reis legt de focus op cultuur, avontuur en vrijwilligerswerk en is bedoelt voor jongeren tussen de 15 en 18 jaar. De reis duurt 2 weken.

Met onze groep vliegen we samen naar Sri Lanka toe waarna we we worden opgehaald en naar Galle worden gereden. De plek waar we in onze eerste week zullen verblijven. Nadat we zijn uitgerust van de reis zullen we onze tweede dag besteden met een introductie en krijgen we een stadstour in Galle waar we het fort en de historische binnenstad zullen bezoeken.
Nu we een beeld hebben van Sri Lanka gaan we op bezoek bij de verschillende partnerprojecten van PURE! en gaan we deze week ons steentje bijdragen. Bij een van de community projecten zal je meerdere dagen verschillende activiteiten ondernemen met de lokale inwoners. Zo ga je met de kinderen bij het project knutselen, spelletjes spelen en zal je je geen moment vervelen.

Na het ontwikkelingswerk nemen we afscheid van het project en gaan we echt op expeditie! We beginen met een fietstocht door de prachtige rijstvelden, kaneelplantages en we brengen een bezoek aan de lokale mensen die ons bij hun huis hebben uitgenodigd.
In de ochtend gaan we naar Sinharala waar we een trekking gaan maken door het regenwoud van Sri Lanka, met geluk zullen we hier exotische dieren spotten als beren en luipaarden spotten. Een van de dieren die we sowieso zullen zien zijn de olifanten in het Udawalawe National Park tijdens de safari.

In het midden van Sri Lanka zullen we de uitdaging aangaan met de bergen waar we een tweedaagse trekking in de natuur zullen houden. Tijdens de trekking bezoeken plantages, watervallen en vulkanen. We blijven avontuurlijk bezig door een trekking te maken door het plaatsje Ella waar genoeg bezienswaardigheden zijn om je camera mee vol te schieten. Uiteindelijk zullen met met de trein naar Kithulaga waar we gaan wildwaterraften en de lokale dorpen zullen bezoeken.
Na 2 weken vol plezier, sportiviteit en herinneringen zullen we weer terugvliegen naar Nederland.


Benieuwd en wil je graag meer weten en ons ontmoeten? **

Bekijk op onze website wanneer PURE! bij jou in de buurt is.

Je kan je vragen ook aan ons stellen door contact met ons op te nemen via: [EMAIL=“info@pureexpedition.nl”]info@pureexpedition.nl of te bellen naar +31 626 833 046
**Meld je aan voor onze expeditie via onze website: **www.pureexpedition.nl/aanmelden

**

Ook in 2018 gaan we weer op reis naar Bali! Wil jij mee om dit schitterende eiland te ontdekken? Neem dan contact met ons op.
Vertrek 21 juli - 16 dagen. Leeftijd van de groep: 17-23 jaar.