Project: Werk mee op een kloosterboerderij in Seckau, Oostenrijk (IBO-Nederland)

Project:
Op de boerderij van het klooster Seckau, die op dit moment verhuurd wordt als manege, is renovatie nodig.
Op de buitenmuren zitten ventilatiepanelen voor de bovenverdieping. Op de bovenverdieping wordt het hooi opgeslagen. De ventilatiepanelen zijn aan vervanging toe.
Ook moeten er wat ramen gerepareerd worden en zijn er schilderwerkzaamheden.
Samen met vakmensen vanuit het klooster ga je hiermee, als vrijwilliger, aan de slag.
Klik hier voor meer informatie over dit project.

Mocht je het leuk vinden, dan is er ruimte om mee te doen met de workshops, die worden aangeboden door het klooster. Op www.abtei-seckau.atvind je hier meer informatie over.

Wil je gaan? Schrijf je hier in!

Projectduur: Het project is van 3 tot 16 september 2017.

Wie zijn wij?
IBO-Nederland is een non-profit vrijwilligers organisatie met liefde voor de wereld: avontuur, nieuwe mensen ontmoeten en een land echt leren kennen. Op een vrijwilligersproject van IBO-Nederland ligt dit allemaal binnen handbereik. Via ons kun je kennismaken met kleinschalige projecten in het buitenland die we met zorg gekozen hebben. Als vrijwilliger ga je buiten de gebaande paden van een land en proef je van een andere cultuur. Je zet je, vaak samen met de plaatselijke bevolking, actief in. Culturele uitwisseling, het opdoen van nieuwe ervaringen en het op een andere manier leren kijken naar anderen zijn belangrijke elementen bij onze vrijwilligersprojecten. Hier vind je een overzicht van onze wereldwijde vrijwilligersprojecten.

Meer informatie
Op www.ibo-nederland.org vind je meer informatie over ons en onze projecten. We helpen je graag verder met al je vragen over vrijwilligerswerk in het buitenland.

IBO-Nederland
St. Annastraat 174
6524 GT Nijmegen
Telefoon: 024 3226074
www.ibo-nederland.org
[EMAIL=“info@ibo-nederland.org”]info@ibo-nederland.org