Profiel: Travel Active / Vrijwilligerswerk

Laat de wereld zien wat jij te bieden hebt!

*Over ons: **
Travel Active is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie met veel verschillende programma’s voor jong en oud! Travel Active heeft veel te bieden op het gebied van vrijwilligerswerk in het buitenland. Zo bieden wij vrijwilligerswerkmogelijkheden in Latijns-Amerika, Afrika en Azië. Wij zorgen ervoor dat je optimaal voorbereid op reis gaat en ook tijdens jouw vrijwilligerswerkverblijf in het buitenland staan we voor je klaar! In overleg met jou stellen we een reis samen, die aansluit op jouw wensen. Persoonlijk contact vinden wij hierbij erg belangrijk! Vrijwilligerswerk volgens ons: bijzondere landen van binnenuit leren kennen door kennis over te dragen, ondersteuning te bieden en zelf te leren van andere culturen. Op deze manier doe je een unieke levenservaring op en draag je bij aan de ontwikkeling van hulpbehoevende landen!
*
“It is in your hands to create a better world.” ~ Nelson Mandela

**Onze projecten: **
Als vrijwilliger heb je keuze uit een breed aanbod van vrijwilligerswerkmogelijkheden. Wat dacht je van aan de slag gaan op een lokale school in Bali? Of meehelpen op een schildpaddenproject? Of maak je toch liever een groepsreis naar Afrika? Bekijk snel jouw mogelijkheden op onze website!

Meer informatie:
Kijk op: www.travelactive.nl/vrijwilligerswerk
Lees ervaringen: www.travelactive.tv
Kom naar onze infodagen: agenda
Stuur een e-mail naar: [EMAIL=“vrijwilligerswerk@travelactive.nl”]vrijwilligerswerk@travelactive.nl
Bel naar: 0478-551 900
Volg ons op: Facebook / Twitter / Pinterest
Bezoekadres: Maasheseweg 79a, 5800 AC Venray

1 like

Hallo Allemaal,
Ik ben van Stichting Muses en wij organiseren een Schrijfdag. Dit houd in dat alle vrijwilligers die in het buitenland vrijwilligerswerk hebben gedaan uitgenodigd zijn om hun verhaal op papier te zetten. Ons motto is dan ook: De impact van vrijwilligers wereldwijd te vergroten.

Heb jij vrijwilligerswerk gedaan en lijkt het jou leuk dit te delen. Meld je aan voor 2 juli voor de schrijfdag van 4 Juli van Stichting Muses via onze facebookPagina: Muses Schrijfdag of stuur een mail naar destiny@muses.nl

Wij zijn benieuwd naar jou verhaal!

Groetjes,

Destiny van Stichting Muses