WVD2011: Travel Active

Laat de wereld zien wat jij te bieden hebt!

**Over ons: **
Travel Active is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie met veel verschillende programma’s voor jong en oud! Wij mogen ons met recht specialist in vrijwilligerswerk noemen met een jarenlange ervaring in het organiseren van vrijwilligerswerkreizen naar Latijns-Amerika, Afrika en Azië. Travel Active zorgt ervoor dat je optimaal voorbereid op reis gaat en staat ook gedurende je verblijf in het buitenland voor je klaar. Wij stellen in overleg met jou de reis samen die aansluit op deze wensen. Persoonlijk contact is hierbij erg belangrijk! Vrijwilligerswerk volgens ons: zoveel mogelijk deelnemers de kans geven bijzondere landen van binnenuit te leren kennen, door kennis over te dragen, ondersteuning te geven en te leren van andere culturen. Op deze manier doe je een unieke levenservaring op en draag je bij aan de ontwikkeling van veel hulpbehoevende landen in drie verschillende werelddelen.

**Onze projecten: **
Travel Active biedt een breed aanbod aan bijzondere vrijwilligerswerkreizen: voor jong en oud en voor een korte of lange periode. Iedereen draagt op zijn eigen manier een steentje bij, daar waar de hulp zo hard nodig is. Er zijn mogelijkheden in Latijns Amerika, Afrika en Azië. Wil jij vrijwilligerswerk combineren met het leren van een taal, een cultuurreis of juist echt voor die intense vrijwilligerswerk ervaring gaan door te werken op kleinschalig vrijwilligersproject: wij organiseren de reis die bij jou past! Je kunt je inzetten in weeshuizen, opvangcentra voor straatkinderen, werken in een ziekenhuis of een bijdrage leveren aan het behoud van onze natuur.

Wereldwijzer Vrijwilligersdag 5 november
Op 5 november vertellen Lieke en Kevin van ons Vrijwilligerswerk team en onze enthousiaste oud-deelneemsters Marije en Noor jou graag alles wat je wilt weten over wat er komt kijken bij het doen van vrijwilligerswerk in het buitenland. Wil jij alvast meer weten over onze reizen? Kijk op: www.travelactive.nl/vrijwilligerswerk