Profiel: Stageloket Suriname / Stage buitenland

**Profiel: Stageloket Suriname / Stage buitenland **

Over ons: :suriname:
Wij zijn één van de grootste bemiddelingsbureaus die zich gespecialiseerd heeft in stageplaatsen in Suriname. Door een persoonlijke aanpak proberen we zo goed en snel mogelijk een geschikte stageplaats voor je te vinden. Door onze jarenlange ervaring met de Surinaamse markt kunnen we studenten met allerlei MBO, HBO of WO-opleidingen aan een geschikte stage of afstudeeronderzoek helpen.

Naast stageplaatsen helpen we, indien gewenst, ook bij het vinden van geschikte accommodatie, transfer vanaf het vliegveld, introductie, en alle andere zaken die bij een stageplaats aan de orde komen.

Onze stages:
Zoals hierboven al aangegeven kun je bij ons terecht voor stages en afstudeeropdrachten op alle niveaus. Door onze vele contacten kunnen we zowel MBO, HBO als WO-studenten plaatsen bij organisaties en instellingen. Veelal gaat het dan om stages in Paramaribo en in mindere mate Nickerie. Een enkele keer is het ook mogelijk om in de binnenlanden van het onvergetelijke Suriname je stage te doen.

Meer informatie:
Voor meer informatie kijk op www.stageloketsuriname.nl, mail ons of bel ons gerust op.

Maak je studie onvergetelijk door je stage in Suriname te doen. Wij helpen je graag daarbij!

:suriname: Stageloket Suriname :suriname:
Website: www.stageloketsuriname.nl
Email: stageloket@yahoo.com
Tel.: (+31)(0)6 13560207

een stagiaire uit nederland komt begin september naar suriname om voor 5 maanden stage te lopen.kunt u me zeggen wat hij allemaal moet doen.de stappen die hij moet volgen?