Profiel: GWK Travelex

Over ons

Voor buitenlands geld moet je bij de valuta specialist GWK Travelex zijn. Dit bedrijf, vroeger bekend als Grens Wissel Kantoor, staat wereldwijd bekend als betrouwbaar geldwisselkantoor. GWK Travelex heeft in Nederland 51 vestigingen, onder andere in grotere NS stations en op vliegvelden zoals Schiphol.

Prepaid creditcard.jpg

Vanzelfsprekend kun je je geld wisselen bij één van de 51 GWK vestigingen, maar je kunt buitenlands geld ook vooraf gemakkelijk online bestellen. De bestelling ligt dan voor je klaar op de afgesproken dag. Je kunt tevens voor een groot aantal andere diensten terecht bij GWK Travelex, zoals prepaid debitcards, money transfers en de mogelijkheid om contant een rekening te betalen.

Tip! Bestel buitenlands geld online en profiteer van een aantrekkelijke korting.

Contact opnemen

Site: www.gwktravelex.nl

Facebook: facebook.com/gwktravelex

Twitter: twitter.com/gwktravelex

Telefoon: 020-3162097

Email: klantenservice@travelex.com

Ik ga 31 maart naar Boston en wil op die dag een bedrag aan dollars ophalen op Schiphol. Hoe ver van tevoren moet ik dat bij jullie bestellen?

Beste Mark, US dollars hebben wij altijd goed op voorraad. Nadat u de valuta online besteld heeft, kunt u, indien gewenst, de dollar bestelling al binnen 30 minuten afhalen.

Tip! Bestel de valuta online want dan alleen dan profiteert u van 0% provisie en de beste GWK Travelex dollarkoers. Klik hier om valuta te bestellen.

Met vriendelijke groet,

GWK Travelex
www.gwktravelex.nl

Hoe ver moeten andere valuta van tevoren worden besteld?

Beste Marga, Amerikaanse dollars en Engelse ponden kunnen al binnen 30 minuten na het plaatsen van de online bestelling worden opgehaald bij iedere GWK vestiging. Voor de overige valuta geldt een levertijd van 2-3 werkdagen; dit is afhankelijk van de vestiging. Een uitzondering is echter onze vestiging op Schiphol Plaza, daar kunnen alle valuta direct na het plaatsen van de bestelling worden afgehaald. Onze bestelservice geeft automatisch de eerst mogelijke afhaaldatum aan bij de GWK vestiging van uw keuze.

Met vriendelijke groet,

GWK Travelex
www.gwktravelex.nl

1 like

Ik ben net terug van een vakantie in Tanzania en heb nog 100.000 tanzaniaanse shilling over… zojuist op de fiets naar het GWK geweest maar helaas, zij nemen dit niet in. Is er misschien iemand die ze van mij over wil nemen tegen een aantrekkelijke wisselkoers?

Ik woon in Haarlem, je kunt ze op komen halen maar wil ze ook bij je langsbrengen.

Groeten Lenneke