Park Albatros

:dag:Park Albatros ligt net buiten San Vincenzo aan de Toscaanse kust in provincie Livorno. Lokatie is goed startpunt voor o.a. Pisa, Elba en Sienna.
In de buurt ligt schitterende baai met horeca voorzieningen, oude zilvermijn waar ej met treintje doorheen kunt en boot naar Elba.
Park is vrij groot met zowel stacaravans als staanplaatsen. Twee zwembaden woren gescheiden voor horeca en amusementsdeel. Zwembaden bevatten glijbaan en kleine bergjes. Ideaal voor kleinere kinderen. Animatie met dansles en sportactiviteiten is goed geregeld. Verder is er internetcafe/infopoint, supermarkt, restaurant naast speeltuin (handig), specialiteiten restaurant en bar bij zwembad.
Meer info op

www.traveltheplanet.eu

wij gaan in juni naar dit park en zijn op zoek naar een hotelletje onderweg. enige suggesties? Wij rijden vanuit de richting Rotterdam naar Italie en willen ca. 800 km rijden voor onze overnachting.:slapen:
De overnachting moet wel een familiekamer hebben omdat wij 2 klene kindjes mee hebben en willen dus niet 2 aparte kamers huren.
Weet iemand een goed hotel/pensionnetje?

gr. Kathy

Op www.vakantieidee.info/Hotels kan je diverse aanbieders vinden.
Ik ben wel tevreden over bookings. Daar kan je optie familiekamer aangeven.
We hebben zelf een keer overnacht in Ascona aan meer van Lugano. Is iets van snelweg af, maar wel leuk. Het is soort appartement waarin woonkamer, keukentje slaapkamer ouders en aparte voor kinderen met speelgoed en leuke aankleding. prijs was rond 200 zw frank.