Overzicht rondreizen Ecuador

Geniet van het Zuid-Amerikaanse temperament in Ecuador!

Op RondreizenOverzicht.nl vindt u een duidelijk overzicht van aanbieders voor rondreizen door Ecuador. Ze proberen u snel en makkelijk op de juiste bestemming via de goedkoopste aanbieder te krijgen. Door middel van een duidelijk overzicht kunt u eenvoudig zoeken naar een georganiseerde reis naar Ecuador en heeft u de mogelijkheid om deze reizen te vergelijken en online te boeken.

Bekijk alle rondreizen door Ecuador bij RondreizenOverzicht.nl

Een goede aanvulling voor een rondreis organisatie in Ecuador is www.ecuadoronline.nl . Je kunt dan zelf een individuele rondreis samenstellen naar Ecuador en de Galapagos!

1 like

Geweldige jongerenreis!!!

Wil jij ervaren wat Ecuador allemaal te bieden heeft, enigszins flexibel zijn en vele internationale vrienden maken? Dan is dit programma helemaal perfect voor jou. Kies dat deel van het programma dat het beste bij je past. Kies blok A, blok B of beiden en combineer sluit deze geweldige trip af met 4 weken vrijwilligerswerk op de prachtige Galapagos Eilanden. Het maakt niet uit welk programma je kiest, na afloop spreek je Spaans en heb je onuitwisbare ervaringen opgedaan!

DISCOVERING ECUADOR

Blok A: van de hooggebergten tot de jungle
Start op 22 Januari, 11 Juni of 15 Oktober 2011

Dit eerste blok neemt je mee door de Andes en de Jungle, beginnend met Spaanse lessen zodat je je onderweg beter verstaanbaar kunt maken en alles mee kunt krijgen van de prachtige cultuur van Ecuador. Je zult verstelt staan van de indrukwekkende landschappen, koloniaal Quito, en van de mensen, hun gescheidenis, de cultuur, het eten en de gastvrijheid en vriendelijkheid van de mensen. Je bezoekt onder andere Quito, met zijn wereldberoemde historisch centrum, Otavalo met zijn indianenmarkt (de grootste van Zuid-Amerika), Mindo en zijn spectaculaire rivieren en watervallen. Ontdek de kracht van de evenaar, onderhandel over een schaap op de markt en werk samen met een lokale gemeenschap!

Blok B: Tussen de zee en de hemel
Start op 19 Februari 19th, 9 Juli of 12 November 2011

Ontdek de diversiteit van Ecuador. Dit tweede blok neemt je van de hooggebergten mee tot aan de kust van Ecuador. Je bezoekt plaatsen waar je de verborgen wonderen van dit magische land zult ontdekken. Dit blok start als blok A is afgelopen. In dit blok zie je veel verschillende soorten natuur, cultuur, kleding en mensen. Vervolgens kun je heerlijk ontspannen in een van de gezellige kustplaatsen van Ecuador die bekend staat om haar feesten. Bezoek Inca ruines, surf aan het strand, raft over wilde rivieren en ontdek de magie van het nevelwoud.

Ben je net zo enthousiast als wij? Vraag dan nu het aanmeldingsformulier aan door een mail te sturen naar cristina@ecoletravel-ecuador.com. Dat kan gewoon in het Nederlands!

Hallo,

Ik heb ook nog een leuke aanvulling. Sinds vorig jaar organiseert Villa Ticca drie-weekse rondreizen. Het is een bijzondere combi tussen reizen en vrijwilligerswerk. Je wordt begeleid door de oprichtster van de stichting die al jarenlang in Ecuador woont en de mensen en omgeving goed kent. En bovendien bestaat de groep uit maximaal tien personen - klein clubje dus. De volgende vertrek data zijn 16 juli en 13 augustus.

Ik ben er vorig jaar zelf geweest, en het is echt een aanrader!

Villa Ticca is een kleine Nederlandse stichting met twee kinderopvangen in Ecuador. Dagelijks ontvangen zo´n 120 kansarme kinderen gezonde voeding, onderwijs en medicatie. Bij Villa Ticca groeien de kinderen op in een veilige omgeving terwijl de vaak alleenstaande, jonge moeders naar hun werk gaan of hun studie af kunnen maken.

Zie www.villaticca.com voor meer info. Of op mijn blog staan ook een aantal leuke verhalen http://geraldanette.reismee.nl/reisverhaal/107692/jullie-droomtuin/

Groetjes, Anette (namens Villa Ticca)

**Een nieuw Ecuadoriaans initiatief is Go Local! **

Je stelt je eigen reis samen en steunt lokale ontwikkelingsprojecten.
Je kunt de reis zo lang en luxe maken zoals je dat zelf wilt. Naast reizen bieden zij de mogelijkheid de reis af te wisselen met vrijwilligerswerk en/of een cursus Spaans, yoga, salsa, surfen of duiken.

De reizen bestaan uit de basis reis van 16 dagen (v.a. €400) Deze is samengesteld op variëteit en reisbaarheid. Deze reis kan je uitbreiden zoals jezelf wilt: steden, bergen, jungle, raften of luieren aan het strand.
Op http://www.golocal-travel.org vindt je, naast uitgebreide beschrijving van de locaties, een uitgebreide omschrijving van de vrijwilligersprojecten en de cursussen. Ook vindt u hier meer informatie over de ontwikkelingsprojecten die zij kunnen ondersteunen dankzij uw reis.

Native & Green
Als je helemaal je eigen reis wilt, dus geen groepsreis en zonder blokjes, bouwstenen enzo, kijk dan eens op www.nativeandgreen.nl. Ze kunnen aan de telefoon heel snel inschatten wat voor soort reiziger je bent en wat bij je zou passen en ze kennen zelf alle bijzondere plekjes persoonlijk. Ze nemen alle tijd voor je en maken je reis helemaal in overleg en stellen je de mooiste plekjes voor die je zelf niet zou kunnen vinden.
Hij is Ecuadoriaan en heeft zelfs jaren bij de Waorani indianen gewoond midden in het regenwoud.
Ze doen privé regenwoudexpedities, maar ook hele exclusieve luxe reizen. Èn Gallapagos waar ze ook echt expert in zijn, dat merk je meteen als je ze aan de telefoon hebt.
Wat ik zelf heel belangrijk vind is dat ze heel betrouwbaar zijn en er echt voor zorgen dat je meer dan tevreden terugkomt. Dat is ook belangrijk voor ze want ze krijgen veel nieuwe reizigers door mond op mond reclame. Ik spreek uit eigen ervaring… haha
En ze hebben hun eigen stichting om regenwoud te beschermen en lokale bevolking te helpen: www.STNF.org met Frederique van der Wal als ambassadrice.
Kortom als je echt een superreis wilt, kijk op www.nativeandgreen.nl of bel ze gwoon (en doe ze de groeten van me). ik ga gelukkig binnenkort weer…:slight_smile:
ecuadorreiziger