Opening Creatief Centrum El Berro

Het creatief centrum El Berro opent haar deuren

Op 24 September 2011 opent het creatief centrum El Berro haar deuren.
Plezier en creativiteit. Daar draait het om tijdens de workshopweken in het creatief centrum El Berro, tezamen met relaxen en genieten van de Spaanse zon en het Spaanse eten. Het centrum is genoemd naar het nabijgelegen bergdorpje ”El Berro” in de bergen van de Sierra Espuña in de Spaanse provincie Murcia.

Het centrum start op 24 september met een workshopweek schilderen o.l.v. de kunstenaar Daniel Stallard t/m 1 oktober.
Een workshop mandenmaken met gras op de traditionele Spaanse manier staat op het programma voor de week van zaterdag 8 oktober t/m zaterdag 15 oktober.

Het centrum is een initiatief van Dirk Johan Drijver, afkomstig uit Doetinchem en zijn vrouw Kathy uit Wales. Dirk geeft workshops grasvlechten en behartigt de practische kant van de onderneming, terwijl Kathy de creatieve kant voor haar rekening neemt.

Dirk heeft in het verleden diverse managementfuncties vervult en de laatste 9 jaar voor hij naar Spanje verhuisde, een eigen onderneming geleid.
Kathy is beeldend kunstenaar en schilder. Zij heeft het laatste deel van haar kunstopleiding op Cyprus gevolgd. Door deze combinatie kunnen de cursisten zeker zijn van een goed lopende organisatie die bol staat van de creativiteit.
De leraren die voor de workshops worden aangetrokken zijn stuk voor stuk getalenteerde en ervaren mensen.

Voor volgend jaar staan er op het programma o.a. meer workshops schilderen en mandenmaken en grasvlechten, mozaiek, keramiek, tekenen, beelden maken van diverse matrialen, houtsnijwerk en glasbewerking. Het programma voor 2012 wordt deze zomer bekend gemaakt op onze website