Omgeving camping en logeerboerderij 'Het Geitebos' in Getelo (Duitsland-grensgebied)

Evenementen in de omgeving van Camping en logeerboerderij ‘Het Geitebos’ (Duitsland) grensgebied.

Evenementen in Ootmarsum
Spirituele natuurwandeling in het Springendal op 22 februari 2008.
En is bedoeld voor mensen die geïntresseerd zijn in de verborgen krachten van de natuur. De wandeling gaat door de bossen, langs beken en heidevelden.

Aanmelden bij: Chris van Benthem, tel 0541-293766 of 06-13189115 Start Parkeerplaats Staatsbosbeheer Blauwe weg Springendal.

Paasvuur, heel noordoost Twente
Paasvuur, heel noordoost Twente. In Ootmarsum op de paasweide aan de Almelosestraat ontsteekt de de oudste Poaskearl het paasvuur om 20.30 op 23 maart.

Vlöggeln in Ootmarsum op beide paasdagen
Vlöggeln, Ootmarsum is op beide paasdagen 23 en 24 maart vanaf 17.- uur. Vlöggeln wordt door de Poaskearls en voorzanger voorafgegaan, en trekken de mensen hand in hand, onder het zingen van de Ootmarsumse paasliederen door de straten van Ootmarsum.

De lokatie van het evenement is VVV, Markt 9.

**Familie-Fietsdag 22 juni 2008. **
Routes van 60, 40, 25 en 15 km. De laatste route is ook voor de scootmobiel geschikt. Start om 10.-uur vanaf het Kerkplein in Ootmarsum. Voor verdere inlichtingen zie VVV.

De siepelmarkt in Ootmarsum op 24 juni 2008.
De siepelmarkt in Ootmarsum is een zomerse folkloristische markt met demonstraties van oude ambachten, kinderrommelmarkt en s’middags een traditionele Twentse bruiloft.

De lokatie van het evenement is de VVV Markt 9.

Bron: VVV in Ootmarsum
Markt 9
tel: 0541-291214
www.vvvootmarsum.nl

Note: Check altijd of de informatie nog steeds klopt.

Camping en logeerboerderij Het Geitebos in Getelo (Duitsland) grensgebied. Zie de advertentie van de camping op het subforum ‘Campings in binnen en uitenland’

Kamperen Reisforum
KvK 17205614

Hallo Truus,

Zou je de post van Geitebos willen aanpassen? Kamperen behoort niet meer tot de mogelijkheden. Er kan nog wel overnacht worden in 1 van de kamers. Graag ook de foto’s van de camping verwijderen… zie voor andere foto’s onze fotogalerie op www.geitebos.com

Groeten, Rudger.