Nova vakantiereizen / vliegtickets zoekmachine

Op NovaVakantiereizen.nl is een vakantie eenvoudig zelf te boeken. Het boeken van vliegtickets, losse hotels of stedentrips kost slechts enkele minuten. Er is een ruime keuze aan hotels en vliegtickets met voordelige tarieven.

Nova Vakantiereizen biedt duizenden vliegtarieven op alle wereldwijde bestemmingen. Veelal exclusief onderhandeld en tegen scherpe tarieven. Nova Vakantiereizen biedt vliegtickets van alle luchtvaartmaatschappijen aan. Nova Vakantiereizen werkt niet met opties. Wat de klant ziet, is gewoon direct te boeken. De klant boekt op NovaVakantiereizen.nl eenvoudig retourvluchten, maar ook enkele reizen en terug vliegen vanaf een andere bestemming is mogelijk. Daarnaast kan er een voorkeursvertrektijd worden aangegeven en kan er gekozen worden voor Economy, Business of First class. Vervolgens kan er eenvoudig gefilterd worden op luchtvaartmaatschappij.

[ul]
[li]Keuze uit ruim 100.000 hotels[/li][li]Zeer lage prijzen voor vliegtickets van alle airlines[/li][li]Alles direct te reserveren[/li][li]Lid van ANVR, SGR en IATA[/li][/ul]